Irina samler ind til kræftramte børn

Irina samler ind til et godt formål, som hun er dybt berørt af.

Hvert år får 450 danske børn og unge konstateret kræft, mens 6.000 børn årligt oplever, at deres mor eller far rammes af sygdommen. Det er disse børn og unge, som ni kendte danskere sætter fokus på i en hel uge under hashtagget #KræftErIkkeForBørn.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

De ni danskere er alle influencers – forstået på den måde at de hver især producerer indhold om et eller flere emner til deres kanaler på de sociale medier, og hver især har flere tusinde følgere. Influencerne, som er med i indsamlingsugen, tæller alt fra skuespillere til livsstilsbloggere og radioværter. En af dem, som har sagt ja til at medvirke, er Irina Olsen fra 'Fristet', 'Divaer i Junglen' og 'Beauty Bosserne'.

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Kræft i hjernen er gået amok

- I denne uge samler Allessia og jeg ind til børn og unge, som er ramt af kræft. 3400 børn og unge i Danmark har kræft lige nu, og kræft er ikke for børn, hverken som pårørende eller kræftpatienter. Der er behov for bedre og mere effektiv behandling for børn og unge og hjælp til et godt liv efter sygdommen med færre senfølger. Jeg håber, at vi sammen kan bakke op omkring indsamlingen i denne uge. Som mor bløder mit hjerte for dem, som bliver ramt, og hvor kræften kommer tæt på. Find vores indsamling via LINK I BIO og på forhånd tak for heres bidrag. Jeg håber, at vi rammer målet og kan glæde Kræftens bekæmpelsemed flere penge til deres gode indsats, skriver Irina på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-stjerne åbner op: Kræften fylder for meget

Udover Irina er også sundhedsekspert Michelle Kristensen, blogger Cathrine Widunok Wichmand, foredragsholder Emilie Melgaard Jacobsen, kogebogsforfatter Ditte Julie Jensen, podcastværterne David Mandel og Jasper Ritz samt skuespillerne Molly Egelind og Jens Sætter-Lassen med til at samle ind til formålet i denne uge.

Indtil videre har Irina samlet 17.600 ind til formålet, og man kan støtte hendes indsamling HER.

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord