Irina om sin rolle i TV 2-serie: Én ting gjorde mig nervøs

Meget snart kan vi se Irina Olsen spille en gæsterolle i tredje omgang af ’Perfekte Steder’.

Udover at være indehaver af sit eget make up-brand, så er Irina Olsen også kendt for for sin succesfulde blog og YouTube-kanal, og flere har sikkert også bemærket influenceren i programmer såsom ’Mig og min mor’, ’Divaer i Junglen’ og senest i ’Beautybosserne’.

Men nu kan vi meget snart glæde os til at se hende i en helt anden type produktion, end vi normalt ser hende i. Sidste år kunne Irina nemlig fortælle, at hun kommer til at gæste tredje sæson af tv-serien ’Perfekte Steder’, som har premiere inden længe på TV 2 ZULU.

LÆS OGSÅ: Irina springer ud som skuespiller i TV 2-serie

Her spiller hun rollen som Mille, og selvom hun skal agere en helt anden end sig selv, så falder skuespillet meget naturligt for reality-baben.

- Nu har jeg også haft roller i et par sketches rundt omkring, så det med skuespil er ikke så fjernt fra mig. Jeg har også skøjtet i 16 år, og her skulle jeg altid fortolke en rolle på isen, siger Irina.

LÆS OGSÅ: Irina slår fast: ‘Beauty Bosserne’ er IKKE som ‘Forsidefruer’

En udfordrende rolle

Selvom Irina er vant til at arbejde foran kameraet som følge af sit blogger-arbejde og skøjtekarriere, så oplevede hun alligevel sin rolle som lidt udfordrende under optagelserne.

- Der var en ting, jeg skulle gøre, som jeg ikke havde prøvet at gøre før i skuespil, og det gjorde mig lidt nervøs. Men da jeg stod i situationen, så fungerede det fint, siger hun og understreger, at hun desværre ikke kan afsløre mere.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Irina medvirker i ét afsnit i serien, nemlig seriens femte afsnit. Det har hun dog endnu ikke set i sin fulde længde.

- Jeg glæder mig til at se det, for jeg ikke selv set det endnu, kun nogle få klip, siger hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Irina får sit livs overraskelse.

 

Det er dog ikke første gang, Irina medvirker i en spillefilm. Hun har også spillet escort-pige i filmen ’Nordvest’ fra 2013, hvor en af hovedrollerne fra ’Perfekte Steder’ også medvirker.

- Det var vildt fedt at være med, også fordi jeg i forvejen kendte en del folk, der er med i serien. Nu havde jeg godt nok ikke nogle scener med Gustav (Giese, red.), som er en af hovedrollerne i serien, men ham har jeg lavet ’Nordvest’-filmen med. Så det er fedt, at man efterhånden kender folk, og så er stemningen på settet helt afslappet.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ikke kontakt

Skuespillet har for alvor givet realitybaben blod på tanden. Hun fortæller, at hun hele tiden går til castings, for hun drømmer at udfolde sig selv mere på de skrå brædder.

- Jeg ville elske det! Det er så fedt, at fordi jeg laver én ting, så begrænser det mig ikke i at lave noget andet. Det er så fedt at få de her muligheder.

Tredje sæson af 'Perfekte Steder' har premiere mandag d. 27 maj klokken 21.15 på TV 2 ZULU.

LÆS OGSÅ: WOW! For 2500 kroner kan du lære ALT fra Irina