(Foto: Bo Nymann).
(Foto: Bo Nymann).

Irina og Morten sammen igen: Jeg er 100 procent afholdende

Irina Olsen og Morten Olsen, bedre kendt som Faustix, er atter sammen igen, efter at Morten lagde alkoholen definitivt på hylden for at hellige sig et nyt liv sammen med Irina og deres datteren Allessia.

- Vi har det dejligt. Det er skønt at være sammen igen. Nu har vi endelig en date-night, sagde Irina til Realityportalen, da hun og Morten dukkede op til den røde løber på 'Mamma mia'-musicalen i Cinemaxx på Fisketorvet.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-fødsel seks uger før tid: Lægerne turde ikke vente længer

Endnu er de ikke flyttet permanent sammen, men parret tilbringer det meste af deres tid sammen.

- Jeg sover generelt hele tiden hjemme hos Irina. Vi boede jo ikke så langt fra hinanden i forvejen, og jeg laver god mad, og hun er hyggeligt selskab, så det er en god kombination, sagde Morten, der er glad for, at han lagde sprutten på hylden.

- Ja, jeg er stadig afholdende, og det går dejligt. Og man kan både se og mærke det på mig. Siden vi slog op (har jeg været afholdende, red.), så det er vel et halvt år. Jeg skulle bevise det overfor mig selv og min familie. Hvis jeg skal have Irinas fulde fokus, kræver det jo, at jeg er til stede. Og det er dejligt at være tilbage 100 procent. Jeg holder den benhårdt, fortalte Morten.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører sød hemmelighed

Der var et vendepunkt

Han kan stadig mærke trangen, men holder dæmonerne fra døren.

- Engang i mellem får jeg lyst til iskold rosé. Men jeg er bare så glad for, at der ikke er noget. Lige nu kan jeg ikke drikke noget som helst. Det gælder om at holde fokus.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Kim og Kanyes barnepiger

Irina er overbevist om, at hans farvel til alkohol er seriøst denne gang.

- Objektivt set var der et vendepunkt. Jeg husker det tydeligt. Der var et blik, og vi talte hele natten, sagde Irina.

LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det

Deres datter får nu mor og far på mere eller mindre fuld tid.

- Men jeg tror ikke, hun kan mærke den store forskel, fortalte Irina.

Læs mere om vendepunktet i artiklen HER, hvor Irina fortalte, at de to var sammen igen, men at der var én ting, hun stadig ikke havde tilgivet Morten.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste