Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag

Nu svarer de to business ladies på, hvordan deres forhold til hinanden er i dag.

31-årige Irina Olsen og 29-årige Stephanie Karma Salvarli er et par populære og stærke kvinder, som har flere ting til fælles. Blandt andet er de mødre, bloggere, kendt fra reality-tv og de har hver især flere tusinde følgere på de sociale medier.

Selvom de to reality-babes har forskellige forretningsområder som styrke, er der opstået et rygte om, at Irina og Geggo er konkurrenter og derfor ikke veninder. Den påstand har Irina mødt på Instagram en del gange, og nu tager hun det op.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

- Jeg oplevede et rygte-spam på Instagram igår, og det rygte vil jeg gerne feje væk. Det er nok opstået, fordi vi begge er nogle stærke kvinder, som ytrer vores mening og har ambitioner, men det betyder ikke, at man skal gøre os til konkurenter, siger Irina til Realityportalen.

- Jeg ser tværtimod en ny tendens i branchen, hvor vi kvinder bakker hinanden mere op, og det er sejt, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe headhuntet til ny sæson 

Festede sammen som helt unge

Irina og Geggo kender hinanden fra branchen og fra den tid, hvor de begge gik mere ud. I dag er de ikke super tætte, men betegner hinanden som bekendte.

- Vi har altid kendt hinanden og festede lidt sammen i vores unge party-dage. Nu er vi begge mødre og fokuserer på familie og karriere. Jeg respekterer hende og hvor meget, hun har opnået. 'Familien fra bryggen' er jo legender inden for dansk tv efterhånden, og Geggo er super cool, siger Irina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er årets reality-vært 2019

Den positive holdning er gengældt fra Geggos side.

- Jeg har kun respekt og woman-power til Irina. Hun er en af Danmarks dygtigste i det her game, svarer hun tilbage.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn