Irina: Jeg kommer aldrig til at blive 'tynd'

Det er vigtigt at lære at acceptere sine former. Det mener Irina, der selv lærte at blive tilfreds med, hvordan hun ser ud, og derfor fik det bedre med sig selv.

Det er ikke altid nemt at skulle leve op til nutidens kvindeidealer. Alle steder er der fokus på fitness og sund kost, der frembringer den dårlige samvittighed hos de fleste. Irina mener, at det er vigtigt at pointere, at ikke alle behøver at være trænings-fanatikere. Det har hun også fortalt sig selv.

- Jeg er lav, så det ser altså vildt mærkeligt ud, når jeg tager på hurtigt. Men så fokuserer jeg på, at jeg kan gøre noget pænt ved mit hår, makeup og fremhæve mine bryster. Ja, få det bedste ud af situationen. Og præcis det samme gjorde jeg, dengang jeg accepterede mine former. Jeg begyndte at arbejde MED min krop i stedet for at være ked af, at intet var som jeg ønskede!, skriver den gravide Irina på sin blog.

Hun mener, at det er forkert, at det kun er den tynde kvindekrop, der hyldes i de fleste blade og gøres til idealet. Hun er glad for, at der endelig er nogle magasiner i USA, der er ved at forstå det og sætter kraftigere piger på forsiderne.

- Jeg tror, at det var omkring de 20 år, at jeg bare sagde til mig selv: “Irina, du kommer aldrig til at være tynd, som de er i bladene, ALDRIG!”. På en sådan, accepter-det-måde og hvorfor skulle jeg egentlig også prøve at komme af med mine former, det er HELT OKAY, at jeg er som jeg er, så hvad vil jeg have i mit liv, der gør mig glad ellers?, supplerer hun.

LÆS OGSÅ: Irina: Føler mig som en flodhest

Ikke nemt at være i en stor gravid krop

Når man er gravid som Irina, er det en selvfølge, at kroppen vokser sig større. Men alligevel kan det være svært at acceptere, at ens krop forandres.

- Det værste man kan gøre lige nu, hvor jeg er gravid, er, at begynde at sammenligne sin krop med andres eller kigge i modebladene. Selvom jeg som regel ikke bliver påvirket af den slags, så gider jeg ikke at kigge på 2 meter høje photoshoppede modeller i designertøj, når jeg ligger på sofaen like a whale, fordi man bare bliver irriteret. Så jeg holder mig væk fra modeblade, for de rammer ikke min målgruppe, hverken til kvinder med former eller gravide. Så medmindre der står noget om makeup eller hudpleje, så kan jeg ikke bruge det til noget, skriver realitystjernen på bloggen.

Hun mener, at det er vigtigt at huske, at alle kommer i en situation, hvor de har lyst til at stramme op og tabe sig, men sådan er livet. Derfor er det vigtigt at acceptere sin krop og få det bedste ud af den, som den er.

Læs mere om Irina og hendes holdning til kropsidealer på bloggen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Irina gravid og sulten

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.