Irina i chok: Min 3-årige datter bliver truet seksuelt

Irina har ofte oplevet bagsiden af medaljen ved at være kendt, men nu går det ud over hendes datter, og det vil hun ikke finde sig i.

Man må finde sig i meget, når man er et kendt ansigt, og mange mener, at man selv er ude om det, når man stikker næsen frem. Men man skal ikke finde sig i alt, og nu trækker Irina en streg i sandet, efter en følger i den grad overtrådte hendes grænse forleden med følgende kommentar til en Instagram-opdatering.

- Jeg voldtager dig analt din lille luder, jeg ved, hvor du bor, og håber din datter har en stram fisse.

LÆS OGSÅ: Monique og Mark i åben krig og Statsforvaltningen

Sådan lød kommentaren, som altså var møntet på Irina og hendes 3-årige datter Allessia, og den kommentar fik ganske naturligt Irina til at stoppe op og få en klump i maven.

- Mange af jer kan nok godt forestille sig, at jeg har stødt på mange trolls, tomme trusler, ubehagelige kommentarer og så videre, men denne her skiller sig ud. Den er meget voldsom og er en decideret trussel. Skal man bare lade alt passere, også selvom der måske er en mulighed for en pædofil eller en stalker her?! For jeg lader jo meget passere, men jeg sørger altid for, at der er høj sikkerhed omkring os, skriver Irina på sin blog.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina fortælle om sine angstanfald.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal arbejde i Bilka

Kontaktede politiet, men...

Hun har tidligere været udsat for en stalker, hvor hun måtte involvere politiet, som hun dog ikke mente gjorde nok for at hjælpe hende. Ikke desto mindre skred hun også til handling denne gang, efter hun havde læst kommentaren.

- Cirka 5-10 minutter efter at have set kommentaren, havde vi allerede ringet til politiet og meldt det. Der blev lovet, at de ser på det, og de fik alt det info, vi kunne komme med. Mange af jer følgere har siden skrevet til mig, at politiet egentlig måske KAN gøre mere og andre skriver, at der ikke bliver gjort mere ved det, skriver Irina på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand

- TÆNK, at man bare kan true alle og enhver med de mest modbydelige ting online, og der faktisk ikke rigtig bliver gjort noget ved det, medmindre personen står udenfor med en kniv eller lignende og er klar til at handle på truslen! Hvis jeg KUNNE gøre noget ved det eller indsamle underskrifter for at skærpe reglerne omkring dette, så SIG TIL! Så går jeg i gang! Mit indtryk er, at vi nok ikke kommer til at høre mere til det fra politiet, desværre, hvilket gør, at man føler sig lidt magtesløs.

Derfor satte Irina selv en jagt i gang for at finde ud af så meget som muligt om personen, og hun frygter at det enten er en stalker eller pædofil type, for selvom han udgav sig for at være en 12-årig dreng, så matchede hans sprog og profil slet ikke den alder.

Bloggeren anmeldte ham på Instagram, så man kan ikke længere finde ham via den kanal, men det bekymrer hende, at han stadig er derude, og sådanne ting får hendes angst, som hun tidligere har kæmpet med, til at blusse op igen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Læs hele Irinas blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten har købt hus

 

Jeg har ligget med kvalme hele natten - den der, som minder om graviditetskvalme, hvor man bare vil hænge ud af vinduet. Er dog 99.9% sikker på, at jeg ikke er det. Men tanken strejfede mig og jeg blev VIRKELIG bange! Bange for at være gravid, selvom jeg gerne vil være det snart - super modsigende, I know! Det er gået op for mig, at jeg virkelig blev traumatiseret af min første graviditet og især fødsel, hvor jeg ikke lyttede ordentligt til min krop og havde 9 måneders kvalme og smerter, imens jeg pressede mig selv til at gennemføre skole og arbejde uden stop, for vi havde ikke en krone dengang og der var barn på vej. Fødslen, hvor veerne ikke ville komme ordentligt, og jeg kravlede op ad væggene af smerter efter en masse vestimulerende, og endelig kunne presse hende ud efter 3-4 døgn uden søvn, hvor jeg nærmest ikke anede hvor jeg var, da hun kom ud. Barselsgangen hvor jeg hallucinerede og havde feber og følte mig uduelig, fordi mælken aldrig løb til efter for meget stress og mit barn skreg efter mad. Jeg vil så gerne have, at den næste oplevelse bliver god, og jeg misunder inderligt de kvinder (på den gode måde), som har en positiv oplevelse med det hele. Jeg ser tilbage på det som et mareridt desværre og skal virkelig samle mig selv mentalt, for at tænke anderledes og nyde det, når det sker igen. Og hvis det bliver lige så slemt, så gør jeg det selvfølgelig alligevel... dette billede siger alt. Jeg er bare mere bange 2. gang end jeg var med Allessia. Frustrerende tanke, men vil gerne høre om jeres oplevelser, og er der andre, som har det på samme måde?! ? PS. Min fødselsberetning kan findes på IRINATHEDIVA.DK i 3 dele. #fødsel #morliv

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva) on