Foto: Privat
Foto: Privat

Irina er rystet over Bieber-feberens nyeste tendens

Irina Babenko er et ikon hos mange unge, og derfor har hun set det som sin ypperste pligt at stoppe den cuttingtendens, der er startet hos unge piger, efter Justin Bieber er blevet taget i at ryge hash.

Justin Bieber har smeltet mange pigehjerter verden over, og derfra stammer fænomenet Bieber-feber også. Men nu har hele Biber-febern taget en drastisk drejning, som vækker harme verden over. For kort tid siden blev Justin Bieber nemlig snuppet med en joint i hånden, og det passer ikke hans mange fans. Unge drenge lavede herfra en online joke om at cutte(red. skære) i sig selv i protest mod Bieber, men Bieberfanskaren forstod ikke ironien heri og tog tendensen til sig. Noget, der har fået realitydivaen Irina op af stolen.

Hun er rystet over tendensen, så rystet at hun har lavet et shoutout til alle sine læser.

Det er så hjernedødt dumt

En af grundende til, at Irina tager skandalen til sig skyldes, at hun selv har oplevet nære personer cutte for at straffe sig selv. Selv tager hun afstand fra det, og kan ikke udtrykke nok, hvor dumt hun synes, det er, og hvor ked af det hun vil blive, hvis hendes fans også cutter for Bieber.

- Piger og drenge: det hjælper ikke noget at skære i sig selv, slet ikke for Justins skyld, rådgiver den smukke diva på sin blog.

Irina mener nemlig, at hun har et hvis ansvar overfor sine fans til at stoppe denne tendens.

LÆS OGSÅ: Irina er vild med One Direction

Lad nu Justin være, og fokuser på jer selv! 

En af grundende til cutting er, at man ikke passer ind, mener Irina.

- Unge er som en flok får, de kloner bare hinanden, fortæller hun og rådgiver om at træde ud fra mængden, som hun selv gør.

- Hvor er verden på vej hen, den er jo hel gal. Det er som om alle værdier glemmes. Lad nu bare Justin være og lev jeres eget liv, råder hun til.

Derfor har Irina også et sidste råd til alle hendes fans.

- Find noget der gør dig glad og husk, at du kun har dette ene liv, slutter hun.

Videoen kan ses her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.