Irina afslører: Jeg startede året med en abort

Den smukke blogger fik en hård start på det forgangne år.

For de fleste mennesker markerer nytårsaften begyndelsen på et nyt kapitel, og sådan er det også for Irina Olsen, som har glædet sig til at lægge 2017 bag sig. Det har nemlig ikke været et nemt år for den smukke blogger.

- Året 2017 havde budt på en masse lessons, men I ain’t gonna lie… det var et hårdt år. Jeg startede 2017 med en abort og fik en depression efterfølgende, som jeg er ude af nu. I 2017 føltes hver måned som starten på en ny kamp af flere forskellige grunde, skriver Irina på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina indtager 'Paradise Hotel'

- Mine angstanfald blev til en hverdagsting, men samtidig så var 2017 også året, hvor jeg kom af med min angst fuldstændig. Mit forhold med Morten svingede op og ned, og jeg følte mig ikke længere tryg og glad i vores lejlighed på Vesterbro. Der var nogle essentielle ting, som jeg lærte sidste år, som jeg var nødt til at lære. Sommetider er jeg lidt for naiv igen, som om jeg stadig ikke har forstået, hvordan denne branche fungerer.

Alligevel fastslår Irina, at det har været et fantastisk år, selvom hun har haft en del at kæmpe med. Hun er nemlig lykkelig for de mennesker, hun har omkring sig, og hun er ikke i tvivl om, at det er det, der vil bære hende igennem 2018, hvor hun blandt andet tidligere har sagt, at der atter kommer familieforøgelse i kalenderen.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Derfor er vi ikke blevet gift

LÆS OGSÅ: Irina om babyplaner: Allessia vil ikke have søskende