Startcastet i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)
Startcastet i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)

Ingen følgere på Instagram: Var 'True Love' et flop?

Se her hvor mange (eller få) følgere, deltagerne har fået efter deres medvirken i programmet.

Tidligere har vi set, hvordan reality-deltagere har høstet tonsvis af følgere på deres Instagram-profiler, efter de har deltaget i et realityprogram. Da sæson 17 af 'Paradise Hotel' løb over skærmen tilbage i foråret 2021, så fik flere af deltagerne over 100.000 nye følgere.

Men nu tyder det på, at høsten er ved at være slut. Den er i hvert fald ikke særlig gavmild for deltagerne i Discoverys nye datingprogram 'True Love'.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicoline tvunget til at afsløre utroskab efter 'True Love'

Realityportalen har lavet et overblik over alle 18 deltageres antal følgere fra den dag, deres deltagelse i 'True Love' blev offentliggjort, og sammenlignet dem med i dag, hvor programmets sidste afsnit er blevet sendt.

Det må siges, at der er stor forskel på, hvor stort et indtryk deltagerne har gjort, men tallene er generelt meget lave sammenlignet med tidligere reality-deltagere. Om det er fordi, det er et nyt program, eller om folks Instagram allerede er stoppet med reality-deltagere, ved vi ikke.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicolai åbner op om kræftforløb med store konsekvenser

Nicoline havde 10.800 følgere, inden hun medvirkede i 'True Love', og det må siges, at hun har tiltrukket sig en del opmærksomhed i programmet. Hun har nu 17.900 følgere og får dermed rekorden som den deltager, der har fået flerst nye følgere.

Nicoline i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)
Nicoline i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)

LÆS OGSÅ: Sultede sig selv: Sådan er maden i 'True Love'

Karsten Noer havde 2.172 følgere før. Han har nu 7.873 følgere, så han har over tredoblet sin følgerskare gennem sin medvirken i programmet.

Karsten i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)
Karsten i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)

LÆS OGSÅ: WHAT! 'True Love'-deltager catfishet

Katrine Vaihøj havde 1.181 følgere før. Hun har mere end fordoblet det tal, så det nu lyder på 2.735.

Katrine i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)
Katrine i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Katrine reagerer på trekantsdrama: Jeg følte mig trådt på

Marcus Herler havde 583 følgere. Han er også blandt de helt store vindere på antallet af følgere, for han har nu 6.348 følgere.

Marcus i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)
Marcus i 'True Love' (Foto: Warner Bros. Discovery)

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Alexander afslører: Sådan gik det med pigen i Danmark

Josefine Jensen havde i forvejen en god sjat følgere. Nemlig hele 23.200 af slagsen. Hun har nu 27.200 følgere, så det har også givet hende godt at være med i programmet.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager har fundet ægte kærlighed

Nicolai André Larsen havde 303 følgere. Han har nu 2.785 følgere, så han er blandt dem, der har skaffet sig allerflest nye følgere sammenlignet med det antal, han startede ud med.

LÆS OGSÅ: Efter trekantsdrama i 'True Love': Sådan er Katrines forhold til Josefine og Nicolai i dag

Trine Skjollander har tidligere medvirket i 'Paradise Hotel' et par gange, så det er forståeligt, at hun i forvejen havde 77.700 følgere. Men det har 'True Love' slet ikke kunne hamle op med. Hun har nu 77.800 følgere, så det er kun 100 mere, end hvad hun startede med.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine: Livskrise gjorde mig klar til kærlighed

Casper Bennick har tidligere medvirket i 'Date mig i et døgn', og han havde inden programmet 2.687 følgere. Han har nu 4.721 følgere.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager afslører: Jeg skulle have været bachelor i stedet for Kasper

Bettina Benedikte, som tidligere har været med i 'Bachelor', havde 902 følgere. Hun fandt ikke kærligheden i programmet, og hun fandt heller ikke særlig mange nye følgere på Instagram. Nu har hun nemlig 1.074.

LÆS OGSÅ: Bundærlige Bettina: Det har jeg har lært i 'True Love'

Alexander Valdemar Bjørklund havde 2.433 følgere inden, og han har nu 3.040.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'True Love'-deltager fik knæ i hovedet

Kira Smed havde 4.692 følgere inden programmet. Hun var den første, der røg hjem, men hun har alligevel nået at høste sig en håndfuld nye følgere. Nu har hun nemlig 5.409.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Marcus afslører: Skulle have været med i populært realityprogram

Martin Kvist havde ikke held med at danne nogle dybere relationer i villaen. Det er heller ikke, fordi det kører for ham på Instagram, for han er gået fra 595 følgere til 939 følgere.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine åbner op om barnløshed

Linea Sindt, der har været med i både 'Robinson' og 'Bachelor' tidligere, nød i forvejen godt af opmærksomheden fra reality-programmerne. Hun havde nemlig hele 20.100 følgere. Men igen har 'True Love' ikke rigtig meldt sig på banen, for hun er kun steget til 20.500 følgere.

LÆS OGSÅ: Marcus om 'True Love': Det var psykisk hårdt

Steffen Andersen havde 486 følgere. Han har nu 814 følgere, så han alligevel formået at fordoble antallet.

LÆS OGSÅ: 'Sandt eller falsk' med Nicolai og Casper fra 'True Love'

Jennifer Lena Clive havde 901 følgere. I villaen fik hun en del opmærksomhed fra fyrene, men der er ikke noget til, at hun med sit korte visit ikke har høstet tonsvis af følgere. Hun har nu 1.316 følgere.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Stor misforståelse i 'True Love'

Tuan Hedegaard havde det laveste antal følgere af alle deltagerne, inden programmet startede: 182 følgere. Og den rekord har han stadig. Han har nu 278 følgere.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Casper afslører: Jeg kan blive blind

Hjørdis havde 1.139 følgere. Hun var en af de første til at ryge ud, så der er ikke noget at sige til, at tallet nu hedder 1.243 følgere.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Casper datede samme kvinde som sin storebror

Frederik Gade Brøbech havde 347 følgere. Hans visit blev ultra kort i villaen, og på de få afsnit, han var med, nåede han op på 414 følgere.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager klar til 'Robinson'