Nu hedder hun Malene, men da vi lærte hende at kende i 'De unge mødre' gik hun under navnet Inge Yvonne, og vi fulgte med, da hun blev mor til datteren Annabel. Foto: SBS/Jakob Mydtskov
Nu hedder hun Malene, men da vi lærte hende at kende i 'De unge mødre' gik hun under navnet Inge Yvonne, og vi fulgte med, da hun blev mor til datteren Annabel. Foto: SBS/Jakob Mydtskov

Inge Yvonne: Jeg er lettet

Det har været et hårdt år for den unge mor, som har kæmpet med en stor hemmelighed.

I sidste uges nummer af SE & HØR, blev det offentligt kendt, at den unge mor ikke har haft sin 3-årige datter, Annabel, boende hos sig det seneste halvandet år. En hemmelighed, som fyldte meget i den unge mors liv.

-Jeg er ekstrem lettet. Det har været rigtig, rigtig hårdt for mig at skulle holde på så stor en hemmelighed. Og endelig kan jeg ånde lettet op og få hjælp til at få det bedre, fortæller Inge Yvonne til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Inge Yvonne har fået en pige-kæreste

En hård prøve

Den unge mor havde løbende skrevet om sin hemmelighed i en lukket gruppe på Facebook, og havde derfor ikke regnet med, at hendes historie pludselig skulle dukke op i medierne.

-Det var rigtig hårdt at læse historien i SE & HØR, især fordi det hele var taget fra en hemmelig gruppe, siger Inge Yvonne og uddyber:

-Grunden til jeg valgte at holde det hemmeligt, var fordi jeg havde medvirket i 'De unge mødre', og jeg gad ikke flere rygter. Men nu, hvor er sandheden er ude, er jeg alligevel meget lettet.

LÆS OGSÅ: Inge Yvonne er 29 kilo lettere

Kommunen pressede på

Inge Yvonne blev i en længere periode presset af kommunen til at anbringe Annabel i netværkspleje, ellers ville de fjerne hende med tvang. Kommunen mente, at den unge mor var for ustabil til moderrollen samt for dårlig til at fortælle om sine problemer.

-Jeg har det stadig rigtig svært, men jeg ved, at jeg nok skal klare den. Jeg har en dejlig støtte i min familie, mine veninder og min fantastiske kæreste, siger hun og fortsætter:

-Jeg får masser af hjælp nu, og det var lige, hvad jeg havde brug for, siger hun.

Ingen ændring

Inge Yvonne var meget bekymret for, hvilken reaktion der ville komme, når sandheden kom frem.

-Det har ikke rigtig ændret på noget. Folk har støttet mig 100 procent, så det er dejligt, siger hun.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.