IKKE VIST PÅ TV: Vi lyver og bedrager på 'Paradise'

Louise Hjort afslører i det nyeste afsnit af 'Realityhjørnet' flere episoder i 'Paradise', som ifølge hende ville skildrer spillet, taktikken og relationerne bedre.

'Paradise' sæson 1 er i fuld gang på Viaplay, og det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det er et nyt koncept, vi har med at gøre. Intrigerne, dramaet og mudderkastningen er pakket væk og skiftet ud med dybe snakke, vigtige mærkesager og stærke relationer.

Sådan har det tendens til at fremstå på skærmen, men er det også sådan i virkeligheden?

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se 3. afsnit af 'Realityhjørnet'.

- Der er meget taktik, der ikke er med, og vores snakke som viser, hvorfor vi gør, som vi gør, er ikke med. Det ligner meget, at det er et kollektiv hele tiden, men det er det virkelig ikke, fortæller Louise Hjort til Jeppe Risager og Dolken, i det nyeste afsnit af Realityhjørnet. Hun fortsætter:

- Altså vi lyver og bedrager, fordi vi går og leger gode venner med folk og bliver nødt til, at få folk til at tro på ting. Så vi spiller virkelig spillet, lyder det fra Louise, som godt gad se lidt mere af de taktiske diskusioner på skærmen.

SPOILER: Ny 'Paradise'-spiller afslører vigtigt valg

Kæmpe skænderi

Det var Louises tidligere partner Rasmus, som i sidste uge måtte forlade luksushotellet efter partner-ceremonien. Rasmus havde ønsket om at stå bag Louise, men hun var ikke enig, hvilket forårsagede stor utilfredshed mellem de to.

- Mig og Rasmus havde kæmpe skænderier to gange. Jeg blev fucking gal, og han blev fucking gal. Men det er ikke med, fortæller Louise, som er uforstående overfor, at netop det er klippet væk, da det ifølge hende ville skildre spillet meget bedre.

LÆS OGSÅ: Emil og Olivia forklarer: Derfor skal du se det nye 'Paradise'

Hun understreger:

- Det er et spil, og det er 'Paradise', og vi lavede virkelig Paradise, altså det gjorde vi, lyder det fra en små frustreret Louise.

Ville have Sejr ud

Louise og Sejr ser ud til at have et godt spil kørende sammen på hotellet, hvilket på ingen måde er tilfældet ifølge Louise.

- Jeg vil jo fucking gerne have Sejr ud, fordi han går og mysser lidt på os damer, og han kan sikkert finde på at spille på os, så jeg tænker bare: "Jeg skal have Sejr ud!", fortæller 'Paradise'-baben. Derfor havde hun også et brændende ønske om ikke at tabe til netop ham, da det skulle afgøres, hvem der skulle modtage en magt for bedste tale.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

- Jeg stod jo og kastede puder inde på værelset. Der var en ild inde i mig som sagde, at jeg skal kraftedme ikke tabe til Sejr. Jeg kunne slet ikke klare det, fortæller Louise, som ville have Sejr ud, så snart chancen bød sig.

Ifølge Louise var det ikke sådan, at det blev skildret på skærmen, så hun er spændt på at se, hvordan resten af den nye 'Paradise'-sæson forløber sig.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Sejr i shitstorm: Bør meldes til politiet