IKKE VIST PÅ TV: Derfor smed Nikolaj i virkeligheden Jasmin ud

Nikolaj traf også sit valg af personlige årsager.

Han smed hotellets måske hidtil største bombe, da ordene 'jeg vælger Anne K' falder over Nikolajs læber, og han dermed smider Jasmin ud.

LÆS OGSÅ: WOW! Er vinderen afsløret?

Nikolaj og Jasmin fremstod ellers som et stærkt par, der i en finale ville trække stemmer fra begge grupperinger, og meget tydede på, at Nikolajs valg af den grund ville falde på Jasmin. Men sådan skulle det altså ikke gå. Nikolaj og Anne K havde lavet en aftale bagom ryggen på Jasmin - og Patrick - og for Nikolaj var der altså tvivl om, hvem han skulle vælge.

- Jeg er kommet for at vise, at det her er min sæson, og derfor skal jeg smide de stærke spillere ud, så jeg står tilbage som den mest værdige. Jasmin vælger at smide sin partner og bedste backup ud, så jeg har satme gjort noget godt, forklarer Nikolaj og fortsætter:

- Ved at smide Jasmin ud viser jeg, at jeg er iskold og mega værdig, for hun er en sindssygt stærk spiller.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter exit: Hun droppede mig

Artiklen fortsætter under billedet...

Var i tvivl inden parceremonien

Men selvom Nikolaj træffer sit valg for at vise, at han er værdig og kold, så var han alligevel en smule i tvivl op til ceremonien.

- Jeg havde alle muligheder oppe at vende, men det går bare op for mig, at jeg hellere vil stå med Anne K, også selvom Jasmin skulle være en stærkere spiller. Jeg vælger Anne K, fordi hun er min partner, og vi har stået sammen hele vejen. Så selvfølgelig vil jeg stå med hende, forklarer Nikolaj.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-mor afslører: Kæmpe uenighed om brylluppet

Han uddyber:

- Jeg følte bare, det var det rigtige at beholde Anne K. Jeg vil gerne stå med hende, og så må det briste eller bære. Jeg ville ikke bare smide hende ud på den måde, det havde hun ikke fortjent. Nok vil jeg spille spillet - men jeg ville bare heller ikke have det godt med at smide hende ud.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso svigtet af kæresten

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne smittet med corona: Kostede jobbet