Lukas og Jonas var nogle af hovedpersonerne i det første helt store skænderi på 'Paradise'. (Foto: Janus Nielsen.)
Lukas og Jonas var nogle af hovedpersonerne i det første helt store skænderi på 'Paradise'. (Foto: Janus Nielsen.)

IKKE VIST PÅ TV: Derfor eskalerer skænderiet i 'Paradise'

En for nogle underholdende diskussion på 'Paradise Hotel' ender med at gå helt amok. Nu fortæller flere af paradisoerne, hvorfor det tog sådan fart.

Som faste seere af programmet ved, er 'Paradise Hotel' i denne uge vendt helt på hovedet. Derfor er intet, som det plejer, og også derfor er paradisoerne allerede fulde, da de sætter sig til bordet for at spise om aftenen, hvor maden, der bliver serveret, er pandekager og scrambled eggs.

Nogle er mere fulde end andre, og det fører til, at der opstår lidt af et skænderi mellem Anne P, Lukas, Jonas og Jasmin. Det ender med, at Anne P provokerer Jonas så meget, at han har svært ved at styre sit temperament og må gå væk fra bordet i vrede.

LÆS OGSÅ: Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro

Til at begynde med synes Jonas ellers, at det hele er meget sjovt. Men det ændrer sig, da Anne P begynder at køre på, at Lukas ikke får tænkt så mange taktisk kloge tanker, hvilket det ikke er første gang, hun gør. Men hurtigt kommer det til at handle om andet end taktik. Blandt andet siger Anne P: "Luk din fucking røv, din lille so".

- Det eskalerer så hurtigt, da Anne P begynder at være meget nedgørende i hendes ord. Jeg vil ikke nærmere ind på, hvad hun siger præcist. Og derfor beskytter jeg min bedste kammerat på hotellet, da Lukas ikke altid er så god til at tale og forsvare sin sag, siger Jonas til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie taler ud: Det gør rigtig, rigtig ondt

Han uddyber:

- Jeg forsøger og forklare til alle ved bordet, hvorfor det nu blev for meget, men Anne P begynder at bede mig holde kæft, og så bliver jeg rigtig sur. Og det, man faktisk ikke ser, er, at Anne P rejser sig op og begynder at gå over mod mig mig, helt truende. Men jeg vil gerne forsvare Anne P, for hun var meget fuld, og det er ikke sådan, jeg ellers har oplevet hende. Og jeg burde måske heller ikke have råbt op så højt, siger han.

Den version kan Anne P dog slet ikke genkende.

- Det var ikke mig, der farede op. Jeg er udmærket med på, at jeg sidder og siger alt muligt lort. Men det er Jonas, der rejser sig og farer op mod mig. Det kan blandt andet Jasmin bekræfte, siger hun.

Anne P har i forbindelse med afsnittet været ude og sige, at sagtens kan se, at hendes opførsel på ingen måde var okay, og at hun ikke burde tale så grimt til Lukas. 

- Jeg skal nok tage de tæsk for de fejl, jeg laver, men jeg gider simpelthen bare ikke, at folk smider ting over på mig, fordi de ikke selv kan indrømme, at de også har lavet fejl, siger hun.

Så god var stemningen ellers tidligere på dagen. (Foto: Janus Nielsen.)
Så god var stemningen ellers tidligere på dagen. (Foto: Janus Nielsen.)

Til at begynde med lod alle det bare fortsætte, da Anne sad og kørte på Lukas. Her meldte Jasmin sig dog på banen og kæmpede for at stoppe det. Det er derfor, at også Jasmin bliver indblandet i hele skænderiet. Hun fortæller, at hele diskussionen har kørt i længere tid, end hvad man ser i afsnittet af 'Paradise', og det får det hele til at virke voldsomt.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Jasmin mener stadig, at Anne P blev stoppet alt for sent i at køre på Lukas.

- Alt i alt synes jeg bare, der bliver gået for meget i mod Lukas. Anne P er fuld og skulle bare stoppes fra start. Så jeg synes, det er tosset, at den skal køres helt der ud, før folk godt kan se, det var unødvendigt at sidde og køre hinanden over på den måde. Jeg havde ikke intentioner om at diskutere videre med Jonas, men jeg synes bare, jeg havde lov til at prøve og stoppe det fra start, siger baben.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram