Ikke vist i 'Paradise Hotel: Så meget kyssede de

Anne K kan fortælle en anden romantisk historie end den, man ser i 'Paradise Hotel'. I hvert fald mangler der lige et par detaljer i de seneste afsnit.

Det virker til, at det er håbløst for Nikolaj at opnå et kys hos Anne-Sofie, og at hun på forhånd har taget en beslutning om, at hun ikke vil dele så meget som ét eneste kys ud, mens hun er i Mexico.

Selvom Nikolaj overøser Anne K med de fineste komplimenter om, hvor sød og smuk hun er, og selvom han kigger på hende med nogle øjne, der siger, at han er meget betaget af hende, så hjælper det ikke.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson 'Paradise Hotel' droppes: Vinderne afsløres snart

Anne K overgiver sig ikke til at kysse med 'Paradise'-hunken. Det er i hvert fald den opfattelse, man får, når man ser realityprogrammet.

Men nu giver Anne en version, der lige nuancerer de sidste par afsnit af 'Paradise Hotel'.

Artiklen fortsætter under billedet 

Der var med det samme sød musik mellem de to paradisoer, der har været partnere fra dag et. (Foto: Janus Nielsen)
Der var med det samme sød musik mellem de to paradisoer, der har været partnere fra dag et. (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

Hun er i dag glad for, at hun blev ved med at stå imod, og at hun ikke gav sig hen til et kys eller mere, som jo ellers ofte kan ske, når man er på 'Paradise Hotel', og musikken først spiller.

- Jeg fortryder overhovedet ikke, at jeg ikke har givet mere af mig selv til Nikolaj. Det bare sådan, jeg er, og for mig var det rigtig vigtig, at jeg passede på mig selv, og i og med at han også havde noget kørende med Anne P på samme tid, så havde jeg ekstra god grund til at skulle passe på mig selv.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning

Hun uddyber:

- Jeg ville selvfølgelig ikke være sammen med én, som ville være sammen med en anden. Derfor var jeg også meget varsom i forhold til, når Nikolaj spurgte om alle de kys.

Krummer tæer

På trods af at Nikolaj på den måde ikke kunne beslutte sig, om han ville den ene eller den anden Anne, så laver det ikke om på, at der er nogle meget søde og intime øjeblikke mellem Nikolaj og Anne K. Og det er selvfølgelig lidt mærkeligt for dem begge to at se i dag, nu hvor det hele har taget en drejning og ikke endte på den måde, som det dengang tydede på.

LÆS OGSÅ: BREAKING: ‘Paradise’-babe er gået i fødsel

Derfor har Anne K det ikke helt afslappet med at se sig selv på skærmen.

- Jeg har det meget mærkelig med at se det nyeste afsnit, hvor Nikolaj komplimenterer mig så meget, som han gør. Jeg er ikke særlig god til komplimenter, så jeg sidder da også og krummer lidt tæer her hjemme, griner hun og tilføjer:

- Det hele er fortid og derfor lidt skørt at se på i dag, synes jeg

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen