Mascha Vang, 41, lever som de andre deltagere et meget selvstændigt liv. Som blogger og influencer kan Mascha selv planlægge sin hverdag.

- Det hårdeste for mig bliver, at andre skal bestemme over mig og min tid, fortæller Mascha. (Foto: Per Arnesen)
Mascha Vang, 41, lever som de andre deltagere et meget selvstændigt liv. Som blogger og influencer kan Mascha selv planlægge sin hverdag. - Det hårdeste for mig bliver, at andre skal bestemme over mig og min tid, fortæller Mascha. (Foto: Per Arnesen)

IKKE SET PÅ TV: Så alvorligt var Maschas styrt

Mascha brød ikke sammen på tv, men i virkeligheden havde hun enormt mange smerter.

Mascha Vang, 41, er lige nu aktuel i Kanal 5 og discovery+ programmet 'Stjerner i trøjen', men i dagens afsnit må hun udgå på grund af et styrt.

- Jeg kom til skade, og jeg udgår på grund af en skade. Det er først bagefter, jeg fortæller, hvor ondt jeg har. Jeg står ikke sådan og piver på tv, fortæller Mascha til HER&NU om oplevelsen, hvor hun brækkede armen.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-vinder overrasker

Mascha skrev om hændelsen i et blogindlæg tilbage i oktober, hvor det umiddelbart lige var sket, og i dag ønsker hun ikke at mindes oplevelsen, der kostede hende en plads i 'Stjerner i trøjen'.

- Det var møg irriterende. Jeg havde ligesom afsat tid til det her. Nu var jeg lige kommet ind i det, og så er det en irriterende måde at ryge ud på. Det ville være fint nok, hvis jeg havde tabt i en konkurrence, men lige nøjagtig dén konkurrence, vi skulle op i, synes jeg var sindssygt spændende, det var noget af det, jeg havde glædet mig mest til, så det var mega ærgerligt og irriterende. Men det kunne simpelthen ikke lade sig gøre, at jeg fortsatte. Der var ikke noget at gøre ved det, det var ikke noget, jeg kunne bide i mig, fortæller Mascha fortsat, der ligeledes kan fortæller, at hun i dag har det godt, og at armen ingen mén har.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus indrømmer: Jeg var rædselsslagen

Øvelsen, som Mascha gik glip af, var skydning, som hun ellers havde set frem til.

- Jeg synes, det er mega sjovt at skyde, og jeg elsker det. Jeg havde øvet mig, fortæller Mascha.