Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)
Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)

IKKE SET PÅ TV: Optagelserne af 'Ex on the beach' blev afbrudt

Der gik over en uge, hvor kameraerne var slukkede, men det så man ikke på tv.

Selvom det efterhånden er noget tid siden, at sæson 6 af 'Ex on the beach' kørte over skærmen, så skete der noget undervejs, som ikke engang den mest opmærksomme seer kunne have spottet.

LÆS OGSÅ: Sille åbner op: Derfor vil jeg ikke have børn

Artiklen fortsætter under videoen...

Optagelserne blev nemlig pludselig afbrudt undervejs, og derfor var det, der så ud til at være dagen efter, faktisk over en uge senere.

Teresa Ovenberg deltog i sæsonen, der nu er slettet overalt, og i en TikTok fortæller hun om, hvad der skete.

LÆS OGSÅ: Julica og Oliver taler ud: Du er en stor, fed nar!

- Vores sæson blev optaget i en tid, hvor corona var rigtig slem. Vi skulle i karantæne en uge inden, vi kom ind, og vi blev testet hele tiden, så de var sikre på, at ingen fik corona. Vi filmede, og vi var kommet ret langt. Så var der en, der røg hjem, og de testede vedkommende og fandt ud af, at personen havde corona. Det betød så, at alle måske havde corona, indleder Teresa i sin video og fortsætter:

- Så de stoppede optagelserne fuldstændig. Vi filmede slet ikke i over en uge. Én dag derinde var næsten som en måned herhjemme, og man kom virkelig tæt på hinanden. Så det var næsten en krise, fordi vi nu skulle være sammen uden at danne relationer, fordi de ikke filmede. Vi var alle i isolation, og vi måtte ikke være sammen med produktionen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-stjerner klar til mere tv

Adskilt piger og drenge

Det dramafyldte knaldeprogram går som bekendt ud på, at deltagerne dater på kryds og tværs og fra tid til anden får besøg af deres (uvelkomne) ekser, men al dramaet skulle gemmes, indtil kameraerne igen kunne rulle.

- Pigerne og drengene måtte ikke snakke med hinanden, fordi vi ikke skulle udvikle vores relationer, så pigerne sov sammen, og drengene sov sammen. Det var det eneste tidpsunkt, vi måtte snakke om ting derhjemme, hvilket vi normalt ikke måtte, så vi piger blev faktisk ret tætte. Vi så bare film og spiste rigtig meget, og jeg tog meget på, griner Teresa og tilføjer:

- Det var lige i den tid, hvor Teitur røg ud og skulle komme ind igen, så han var faktisk væk i lang tid. Man ser det slet ikke i sæsonen, men fra den ene dag til den anden var der mere end en uge, hvor vi slet ikke havde optaget. Lige pludselig var vi bare helt brune, fordi vi havde solet os rigtig meget.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche slår fast: Jeg havde intet valg