Ikke set på tv i 'Paradise'-finalen: Luk røven!

Der er meget, der er klippet ud fra troskabstesten.

"Smid kuglen! Kom nu! Tag pengene selv! Tænk på, hvor meget du kan få for de penge!"

Det er blot nogle af de tilråb, som Freya og Methea fik fra juryen, mens de stod ansigt til ansigt med hver deres skrøbelige guldkugle i hænderne i den famøse troskabstest.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

Og selvom det kan føles som en evighed at se de to deltagere rykke tættere på hinanden, som de bevæger sig hen ad pengefelterne, så er der faktisk en del, der er klippet ud.

- Jeg synes, de har klippet mig rigtig pænt, for jeg fik fandme også svinet drengene til. Jeg råbte blandt andet "Lukas, luk røven" og "Sæt dig på den". Jeg var iskold, og der var mit filter færdigt. Jeg kunne ikke være sød ved dem mere, for jeg var også bare træt af dem, og nu skulle jeg bare vise dem, fortæller Freya til Realityportalen til finaleeventet.

LÆS OGSÅ: Emil: Gættede selv, at Rikke G. skulle overtage hans job

Men selvom Freya var stærkt opsat på at dele pengene, og hun stolede på, at Methea ville gøre det samme, så gjorde tilråbene hende alligevel nervøs.

- Jeg tror ikke, at man kan undgå at være lidt usikker, for kuglen bliver bare tungere og tungere. Ens hænder ryster, man sveder, folk råber, der er spotlight og man står på feltet med 300.ooo. Men jeg havde det sådan, at jeg hellere ville blive snydt end at snyde nogen, forklarer 'Paradise'-vinderen.

LÆS OGSÅ: Skuffet 'Paradise'-deltager: Jeg havde regnet med at få en masse følgere

Sidste sæson var røvsyg

De mange tilråb var dog med til at gøre troskabstesten lidt mere spændende - både for deltagerne og seerne.

- Selvom jeg tænkte, "shut the fuck up", så synes jeg, det er mega fedt, at de lavede tilråb, for sidste sæson var røvsyg, fordi de alle sammen sagde "del pengene, kom nu". Vores sæson var meget mere den gamle 'Paradise Hotel'-vibe med, at man skal smide kuglen, griner Freya.

LÆS OGSÅ: Sådan reagerede Olivia Salo på Rikke Gøranssons comeback i ‘Paradise’

'Paradise'-finalen kan ses lige nu på Viaplay.

Herunder kan du se klippet, hvor Methea og Freya klarer troskabstesten og deler de 500.000 kroner:

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om dyremishandling: Nu reagerer Christopher