IKKE SET PÅ TV: Dette frieri blev klippet ud af 'Love is Blind'

I anden sæson af datingeksperimentet følger vi romancen mellem Shayne og Natalie. Men det viser sig nu, at Natalie faktisk havde mere end én bejler.

Tilbage i april 2021 startede optagelserne til den anden sæson af Netflix’ populære program 'Love Is Blind'. Her gik 15 unge kvinder og mænd ind til eksperimentet med forhåbninger om at gå derfra med en forlovelse.

Artiklen fortsætter under videoen af Jaffer og Bolette, der selv fandt kærligheden på tv.

Iblandt de håbefulde deltagere sad 32-årige Shayne Jansen og 29-årige Natalie Lee i hver deres rum og ventede på kærligheden, og i løbet af seriens fem afsnit ser man, hvordan forholdet udvikler sig mellem de to.

LÆS OGSÅ: Paradiso opereret efter skade under ‘Stjerne Boksning’

Shayne lægger ikke låg på, hvor vild han er med den unge kvinde, han ikke kan se, men kun kan tale med, og Natalie giver også udtryk for, at det kun er ham, hun vil lære bedre at kende, da de resterende mænd ikke har hendes interesse.

Men det betyder ikke, at der ikke er nogen af de andre mænd, der var interesserede i hende.

LÆA OGSÅ: Sille får ingen penge af David: Har hyret en jurist

Det viser sig nemlig, at en helt central del af Natalies historie i eksperimentet er klippet ud af programmet.

I et interview, som Metro har lavet med seriens skaber, Chris Coelen, kommer det frem i lyset, at en anden mand også kurtiserede til Natalie.

- Der var en anden fyr, som meget, meget tidligt var meget interesseret i Natalie, og han friede nærmest til hende der. Det kom enormt meget ud af det blå. Men han følte, at han bare kunne mærke, at det var det rigtige, men hun var sådan "Det her er underligt", fortæller Chris.

LÆS OGSÅ: Fans raser: Ingen diversitet i ‘Love is blind’ sæson 2

Den forelskede mand forbliver unavngivet, men hans følelser var som skrevet i sten. Han var smaskforelsket i Natalie, mens Natalie ikke havde følelser for ham.

- Da hun sagde nej, valgte han at forlade showet, og det var det, fortsætter Chris.

LÆS OGSÅ: Efter vild investering: 'Løvens hule'-deltager tager på danmarksturné

Skaberne af programmet valgte dermed også at klippe den ugengældte kærlighedshistorie ud af programmet, og det blev i stedet romancen mellem Natalie og Shayne, der blev sat i spotlyset.

Som nummer to i rækken valgte Shayne også at falde på knæ for sin udkårne, men da de to uger senere skulle sige ja til hinanden til brylluppet, blev det alligevel til et nej fra Natalie.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘X Factor’-stjerne vender tilbage til programmet

Selvom parret de seneste dage har afsløret for deres følgere på sociale medier, at deres forhold ikke er helt afsluttet, ved vi stadig ikke, hvordan det gik parret efter programmets afslutning.

I dag fredag den 4. marts udgiver Netflix dog et reunionafsnit, hvor nysgerrige seere får løftet sløret for, hvad der skete efter kameraerne blev slukkede.

LÆS OGSÅ: Efter tvivl og tøven: Nu har Jackie fået tre nye operationer