Ikke set på tv: Derfor valgte 'Landmand'-Trine Steffen fra

- Du er et lidt krævende sted i dit liv. Sådan begrunder Trine sit fravalg af Steffen i programmet. Men forklaringen er længere og en del mere personlig.

Hvor hurtigt må man date efter en skilsmisse? Det findes der nok ingen skabelon for.

LÆS OGSÅ: WOW: Seks kendte danskere i vildt reality-eventyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Jon Lange og Mette Marie Lei Lange til premiere på ‘Alle for fire’...

Dog valgte den 46-årige 'Landmand'-Trine alligevel at sige farvel til Steffen - af selvsamme årsag.

- Jeg havde lovet mig selv to ting inden optagelserne begyndte. Den første var, at jeg skulle være åben, og den anden var, at jeg ikke skulle med på nogen form for skilsmisse-rejse, fortæller Trine og uddyber:

- Steffen var nyskilt, og han var i en nykrise, og det vidste jeg, at jeg ikke skulle være en del af, men jeg ønsker Steffen så meget god energi på sin rejse.

LÆS OGSÅ: CHOK: Det glemte Mascha til brylluppet

Trine blev selv skilt for cirka seks år siden, og hendes egne erfaringer fortæller hende, at det tager tid at komme ovenpå og blive klar til livets næste store kærlighed.

- Jeg har selv været gennem en stor krise, da jeg blev skilt. Det var meget lærerigt på den gode måde. Jeg læste en masse, gik til psykolog, og jeg lavede en masse fejl, fortæller hun og fortsætter:

- I dag har jeg fundet ro i fortiden, og den mand som jeg søger, skal helst have samme ro, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: ‘Luksusfælden’ vender tilbage med STORT twist