IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på

Ralf gik i dagens afsnit til konkurrence med forbinding på armen.

I dagens afsnit af 'Robinson' vil den opmærksomme seer bemærke, at Ralf har en forbinding på armen, som faktisk skyldes en ulykke i program 1, der ikke blev vist på tv.

- Jeg kom faktisk galt afsted på svævebanen i landstigningen i første program. Da jeg kører ned fra tårnet, får jeg ved en fejl viklet noget reb rundt om armen, så jeg får et ret dybt brandmærke rundt om armen, der krævede jod, rensning og forbinding den første uges tid, forklarer Ralf til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Tine ude af 'Robinson': Jeg var psykisk pillet ned

Ralf blev tilset af en læge lige efter konkurrencen.

Ralf var den første ned af svævebanen, og allerede ved anden person bliver dysten sat på pause, da den kun 24-årige deltager Asma brækker lårbensknoglen, i det hun lander fra svævebanen. Efter de to ulykker får det produktionen til at tilse svævebanen igen, og de justerer i den.

- Den var stejlere, da jeg og Asma kørte på den, og derefter lavede de hældningen mindre. Jeg tror nu mit var ret selvforskyldt, da jeg må have været uopmærksom, inden jeg kørte ned af den, slår Ralf fast.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om ‘Robinson’: Vi sagde godnat til månen hver aften

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ifølge Ralf er det svært at behandle et står korrekt, når man bor på en øde ø.

- Sår har en større tendens til at vokse derude fremfor at hele. Jeg tænker, det skyldes luftfugtigheden og sand alle steder, fortæller Ralf, der til hver konkurrence blev tilset af en læge, som rensede såret efter behov, og det var næsten hver dag.

Se 'Robinson' hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager skadet under optagelser