Ida: Jeg er nok verdens dårligste taber

Det klammeste nogensinde, lyder det om fiskespisning ugens 'Fristet' finale. Ida gav alt, men kunne intet stille op over for Christopher og hans støtter.

Efter blot én uge skulle den første deltager forlade pragtvillaen i Thailand. 20-årige Ida fra Ishøj fik den tvivlsomme ære af at være den første gæst, der skulle forlade Adam Duvå Halls villa - og det er ikke noget, der passer damen.

- Den værste oplevelse i Thailand var klart, da jeg røg ud. Jeg er nok verdens dårligste taber, slår hun fast overfor Realityportalen.dk.

Hun føler ikke, at hun nåede at bevise sit værd, fordi hun ikke fik nogle udfordringer, udover at skulle spise fiskene.

- Jeg overskred klart en grænse der. Det var det klammeste, jeg nogensinde har gjort, fortæller hun. Og selvom hun nok aldrig gentager udfordringen, så har hun i hvert fald lært, at hun ikke skulle have tygget på dem først.

- Jeg tyggede på dem, for det virkede som en gode ide - men i stedet fik jeg brækfornemmelse med det samme.

LÆS OGSÅ: Programchef: Dødstrusler er uacceptabelt

Det er noget pis fra Carolina

Efter afgørelsen kunne man se, at særligt Carolina beskyldte Ida for ikke at have givet sig på samme måde som Christopher under udfordringen. Men det er ren og skær løgn, mener Ida. Hun brugte alle sine kræfter og var oppe ved fiskene to gange, ligesom Jonas.

- Det er noget pis fra Carolina. Jeg tror, at baggrunden for at sige det er, at hun ikke selv står så stærkt - og ved at sige, at jeg kun er oppe en gang, kommer hun til at stå stærkere, forklarer Ida.

Men uanset hvad, så var det en umulig opgave, det fattige hold var på.

- Vi har jo ingen chance mod Søren - han kan jo sluge en hel ko, lyder det med et lille grin.

LÆS OGSÅ: Sofie: Det hele blev for meget

Den fedeste sommer

Selvom det blev til en alt for tidlig billet hjem til Danmark, så har den kønne pige absolut ikke fortrudt, at hun rejste til Thailand med ni fremmede personer.

- Jeg har aldrig været i Thailand før, så det var en kæmpe oplevelse at være der. Vi fik også oplevet kulturen, inden vi kom ind i huset, fortæller Ida til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Chok: Amalie får dødstrusler

Det er kun et spil

Derudover har hun mødt en masse gode mennesker, og selvom der bliver sagt en masse ting undervejs i programmet, så skal man huske, det kun er et spil.

- Vi har alle snakket efterfølgende. Man skal huske, at det er et spil, så man skal ikke gå og være bitter over de andres kommentarer. For alle er super fine mennesker!

Selvom det blev til en alt for hurtig billet tilbage til Danmark, så har sommerens udskejelser ikke været forgæves for Ida. Tværtimod har den budt på både kærlighed og oplevelser.

- Jeg har lavet musikvideo med L.O.C. - og så har jeg fået en kæreste, lyder det glad fra den kontante pige, der understreger, at det har været en kanon sommer.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.