Ibi Makienok afslører: Jeg elsker sex

Ibi Makienok er særdeles bramfri, når det kommer til at tale åbent om sex.

Der er mennesker, der ikke vil tale om sex. Og så er der Ibi Makienok. Tv-værten er særdeles bramfri, når det kommer til at tale åben omkring sex.

Da hun forleden var gæst i Anders Aagaard og Claudia Rex’ radioprogram ”Forstå din dame” på Radio100, lagde hun ikke en dæmper på sig selv, da talen faldt på sex.

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skifter karriere

- Det er ikke nogen nyhed, men jeg elsker sex og jeg er ikke bange for mit rygte. Det er jeg simpelthen så ligeglad med, hvad folk siger om mig, og hvem jeg har været sammen med, sagde Ibi og fortsatte:

- Jeg gør, hvad der passer mig, så længe jeg ikke generer andre mennesker. Det har jeg altid stået ved, og så må folk snakke i krogene, sagde Ibi blandt andet.

Hun stod for nylig frem og fortalte om sit livstruende nyresvigt og da hun var syg, funderede hun over, hvad det har gjort, at hun var ligeglad med hvad andre tænkte om hende i den henseende.

– Jeg er fuldstændig ligeglad, fordi da jeg lå og var syg, tænkte jeg, at det var godt, at jeg havde gjort, hvad der passede mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Syg Ibi måtte droppe babyplaner

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen