I aften i 'Paradise': Spiller Sejr på pigernes følelser?

Der bliver stukket til Sejr i aftenens 'Pandoras'.

I aftenens afsnit af 'Paradise' er der 'Pandoras Æske' på menuen. En som også ser ud til at komme på spisekortet er Sejr, som bliver godt og grundigt grillet af de andre deltagere. Det er Zilas' spørgsmål, som sætter gang i tilberedningen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan lære 'Paradise'-Mathias lidt bedre at kende. 

LÆS OGSÅ: Ulven Peter om 'Bachelor': Kasper er fantastisk

- Sejr: Kunne du finde på at udnytte pigernes følelser til dit eget spil?, bliver der læst op. Zilas ved godt, hvorfor det spørgsmål skal stilles.

- Sejr skal have det her spørgsmål, fordi jeg har ham mistænkt for, at han spiller på Louises følelser, for at fremme sit eget spil. Så jeg synes, at han skal stikkes lidt til, også selvom vi står i gruppe sammen, lyder det fra Zilas.

LÆS OGSÅ: Ærlige 'Paradise'-Sarah: Jeg blev tæsket af min mor

Og med Sejrs svar, er der ingen tvivl om, at han er med i 'Paradise' for at spille spillet. Jeg ved med mig selv, at jeg er herinde for at spille.

- Kommer jeg i en situation, hvor jeg bliver nødt til at spille på nogens følelser, vil det være mega nedern. Jeg får allerede trykken for brystet, bare af at snakke om det, for det har jeg ikke lyst til, men jeg er herinde for at komme langt, og hvis det er dét, som skal til en dag, så er det dét, jeg må gøre, svarer Sejr, som er meget forbavset over at få netop det spørgsmål.

"Måske er han ikke så klog"

Spørgsmålet er så, hvor klogt et svar det var af ham.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle og Lars Ranthe sammen i ny hitserie på Viaplay

- Jeg fucking vidste det, men hvad fanden sker der for, at han siger det? Måske er han ikke så klog, som jeg troede, siger Louise, som har et godt øje til Sejr.

Sejrs kompagnon, Mathias, er heller ikke så begejstret for det svar.

- Sejrs svar er sindsygt dårligt. Han skal sige "nej" med det samme. Han må ikke tøve, hvilket han gøre længe og giver et tvetydig svar, lyder det fra Mathias.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki afslører graviditet

Se med i aftenens afsnit af 'Paradise' kl. 16.00 på Viaplay.