Hvor skal du på ferie næste gang?

Denne artikel har reklame som indhold.  

Der er mange muligheder, når det gælder ferie – og ikke mindst rigtig mange typer af ferie. Nogle er vilde med kør-selv-ferie, mens andre er helt klar på luksus og all-inclusive. Vi har opstillet nogle forskellige muligheder, så du kan finde inspiration til din næste ferie og destination. Der findes ikke noget bedre end at koble fra og slappe af, hvilket vi gør allerbedst på en ferie sammen med venner eller familie.

Kør-selv-ferie igennem Europa

Europa er skøn, og du kan køre ind og ud af forskellige lande. Oftest tænker man, at mange europæiske lande ligner hinanden, men du vil hurtigt opdage, at der er stor forskel på de østeuropæiske lande som Rumænien eller Ungarn og de vesteuropæiske lande som Frankrig og Spanien. Du har derfor rig mulighed for at opleve en masse kultur og seværdigheder, hvis du tager på en tur igennem Europa.

Hvis du ikke vil besøge mange lande, kan du også sagtens tage på en kør-selv-ferie til én destination. Mange pakker bilen og kører ned til Italien, hvor de nyder det italienske vejr og ikke mindst deres lækre køkken. Lyder kør-selv-ferie som noget for dig, men har du ikke en bil, så fortvivl ej. Du kan nemlig prøve flexleasing, hvor du flexleaser en bil, som du kan køre i på ferie. Det er en billigere løsning, hvis du ikke bruger en bil til hverdag.

Solferie med ren luksus

Hvis du gerne vil længere væk, så kan det være svært ikke at tage flyveren. Man kan selvfølgelig køre langt og til mange lande, men det kræver også, at man er flere til at køre. Du kan derfor også pakke kufferten og tage på ferie i Grækenland. I Grækenland kan du både opleve kultur, spise fantastisk mad og nyde det gode vejr. Du kan gøre det på forskellige måder alt afhængigt af, hvad du gerne vil opleve.

Går du efter ren luksus, hvor du ikke skal røre en finger, og den står på ren afslapning hele ugen, så kan Sivota Diamond Spa Resortvære noget for dig. Det er et lækkert hotel, der kun udståler én ting: luksus. Hvis du ikke behøver nær så meget luksus og gerne vil være lidt mere primitiv, kan du overveje at tage på øhop rundt på de græske øer. Der kan du både få slappet af, oplevet kultur på nær hånd og set en masse smukke øer, der er omringet af et helt blåt hav.