Foto: TV3
Foto: TV3

Hvem går over stregen i 'Fristet' bitch-fight?

Joanna og Maria er ikke perlevenner, og der er intet, der tyder på, at de skal blive det i den kommende tid. Men hvad siger du til de to tøsers skænderier? Læs her og giv din mening til kende.

De sidste dage har budt på de helt store skænderier mellem Joanna fra det fattige hold og det rige holds Maria. Ved sidste uges afslutning hentydede Maria til Joannas familie, og det fik pigen med de pakistanske rødder op i det røde felt.

Og selvom den nye uge byder på søde sager, så er det ikke noget, der kan bløde op på forholdet mellem de to kamphaner. Det føg nemlig omkring med bemærkninger, spydige kommentarer og donuts, da overfloden af fedt og sukker kom på bordet mandag.

Joanna gør det meget klart, at man ikke skal blandehverken hendes familie eller kultur ind i spillet, men man er mere end velkommen til at rakke ned på hende som person. Men hold familien uden for, siger hun! Det har Maria ingen intentioner om at adlyde. Enden på det hele bliver, at de to ’Fristet’-tøser ikke skal snakke sammen mere.

LÆS OGSÅ: Joanna: Vi spillede for hårdt

Er det ok?

Men hvad synes du? Er det i orden, at man indblander familien derhjemme, når man er så langt væk derfra? Og hvad med den kulturelle baggrund, skal den blandes ind i et personligt forhold?

Og hvem synes du, der har ret til sine kommentarer og holdninger? Skal Maria holde sig fra at blande familie og kultur ind i diskussionen? Eller hidser Joanna sig for meget op og skulle i stedet slappe lidt af? Og hvem af de to piger håndterer kritikken bedst?

Deltag i debatten på Facebook eller her på Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.