Hvilken en af forårets reality-værter er din favorit? Foto: SBS, TV3
Hvilken en af forårets reality-værter er din favorit? Foto: SBS, TV3

Hvem er forårets bedste reality-vært?

Foråret bugner af reality-tv, og i spidsen for nogle af programmerne står en fantastisk vært, men hvem er din favorit?

I øjeblikket er tv-programmet fyldt med en masse skønt reality-tv, og seerne kan tilsyneladende ikke få nok. I toppen af seertals-hitlisterne for TV3, Kanal5 og Kanal5 ligger realityprogrammerne uge efter uge.

Hvor der ofte er fokus på programmets deltagere, vil vi dog gerne rette fokus på de værter, der står i spidsen for nogle af programmerne. Det er ikke alle programmer, der har en vært, men tre af forårets programmer bliver styret med hård hånd af nogle erfarne værter. Men hvem er den bedste?

Rikke Gøransson - Paradise Hotel

Igennem 7 sæsoner af programmet, som har taget danskerne med storm, har Rikke Gøransson stået i spidsen. Ofte kalder Rikke hotellet for "mit hotel", og det må man sige, at det er.

Rikke er en karakteristisk tv-person, som tilsyneladende aldrig har en dårlig hår-, makeup- eller kjoledag. Hun ser altid godt ud og er blevet en dygtig vært, som sætter sit præg på programmet.

Anne Kejser - Big Brother

I den anden sæson af 'Big Brother' i nyere tid har Anne Kejser overtaget værtsrollen fra sin tidligere kollega i 'Slemme slemme piger' Marie Egede, og hvor Marie  ofte blev skældt ud af seerne, så har Anne ikke oplevet den samme modstand.

Tværtimod er Anne, som er den eneste af reality-værterne, der laver live-udsendelser, dygtig til at holde et køligt overblik og få stillet de rigtige spørgsmål til husets beboere.

Jakob Kjeldbjerg - Divaer i junglen

Som eneste hane i hønsegården styrer den tidligere 'Robinson'-vært divaerne med hård hånd og et smil på læben, når de kokser rundt i hans udfordringer.

Kjeldbjerg er en dygtig vært, og han skaber vidst frygt omkring sig hos divaerne, som aldrig rigtig ved, hvad han har oppe i ærmet - de ved bare, at det ikke er champagne og kaviar.

Hvem er din favorit reality-vært? Afgiv din stemme i afstemningen her:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.