Husker du Niels og familien fra 'En vej - to verdener'? Sådan går det i dag

Deltagelsen i programmet har kastet flere positive ting af sig til den lille familie.

Tidligere i år fik tv-seerne lov til at stifte bekendtskab med flere familier fra Aarhus, da DR sendte programserien 'Én vej - to verdener'. Her mødte vi blandt andet Malene, Henning og deres søn, Niels, der boede i Gellerupparken.

Med mor på kontanthjælp og far på førtidspension var der ikke mange penge i det lille hjem, men de kæmpede sig igennem hverdagen og fik samtidig erobret danskernes hjerter. Og det har kastet flere positive oplevelser af sig.

Parret bor stadig i den lejlighed, som de flyttede til i programmet, Malene er blevet godkendt til flexjob - selv om hun endnu ikke har fundet et - og Henning er begyndt at arbejde et par timer om ugen i et forsikringsselskab, hvor han kan ringe hjemmefra. Og så har lille Niels også haft flere store oplevelser. Det fortæller Malene til DR.

- Vi blev for eksempel inviteret af en håndboldspiller i KIF til at komme ind og se en kamp. Det var en rigtig VIP-invitation, hvor vi blev inviteret til at spise med, og Niels fik en pose med spillertøj og en bold og forskellige andre ting. Vi har også været inviteret ud at se AGF spille fodbold. Det har været nogle rigtig gode oplevelser for Niels, siger hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Drengene på kanten’-Valdemar har fundet kærligheden

Vandflyver og sommerferie

Men det er ikke kun sportsfolk fra Aarhus, der har sat sig for at hjælpe familien. Også en ejer af et firma med vandflyvere kontaktede familien og tilbød dem en gratis tur, hvis de kunne være der to og en halv time senere.

- Så da fik vi travlt, for jeg havde lige sendt Niels og Henning over i Bazaren efter en rulle-kebab. Men det var en kæmpe oplevelse. Vejret var med os, solen skinnede, og det var helt skyfrit, siger Malene til DR og fortæller, at familien via en indsamling også var på sommerferie med alt betalt.

- Så var vi på sommerferie i Thyborøn i ti dage. Der var en camping-hytte til os, togbilletterne var betalt, og vi fik stillet en bil til rådighed. Og så var der en hel masse oplevelser, mens vi var der. Og faktisk fik vi også noget tøj og forskellige ting, blandt andet en skoletaske til Niels, med hjem derfra. Det var meget overvældende.

LÆS OGSÅ: Lettet ‘Livet er fedt’-stjerne: Min tumor i hjernen er godartet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.