(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Husker du Line fra 'Paradise Hotel'? Det laver hun i dag

Line Nørgaard deltog i 'Paradise Hotel'i blandt andet sæson 6, det var dengang og meget er sket siden.

Det er i dag tre sæsoner siden at Line sidst var med i 'Paradise Hotel', og siden da er hun begyndt på en HF-uddannelse og har fået job i Tommy Hilfiger.

- Jeg studerer HF på Frederiksberg, hvor jeg er færdig til næste sommer. Så i øjeblikket forbereder jeg mig til eksamen. Jeg glæder mig super meget til at blive færdig, så jeg kan læse videre, fortæller Line til Realityportalen.dk.

Hvad Line vil læse, efter at hun til næste sommer har fået sin hue på, ved hun dog endnu ikke.

- Jeg skal til nogle forskellige åbent hus-arrangementer på nogle universiteter i København og høre lidt om, hvad de forskellige steder har at tilbyde - så satser jeg på, der er noget, som falder i min smag, uddyber Line.

Ved siden af uddannelsen har Line hele to jobs: Hun passer og henter børn og arbejder hos Tommy Hilfiger i Lyngby. Line indrømmer, at hun har et stort forbrug, og at det derfor er vigtigt for hende at tjene penge ved siden af sin SU.

- Så mine veninder ser mig på lidt skæve tidspunkter ind i mellem, da jeg har nok at se til, fortæller Line.

LÆS OGSÅ: Husker du Stina fra ‘Paradise Hotel’? Det laver hun i dag

Sommerferie planer i USA

- Nu skal eksamerne bare overståes, så jeg kan komme tre uger på ferie til New York, Orlando og Miami til sommer, fortæller en glad Line til Realityportalen.dk.

Hun er sammen med sin søster blevet inviteret på familietur til USA af sin far. Line har derfor i år valgt at skifte den sædvanlige tur til Alanya ud med tre eksklusive uger i Amerika.

- Så jeg skal over og se alt, hvad de tre steder har at byde på. Måske stalke Justin Bieber, hvis der bliver tid til det. Ham vil jeg gerne have med mig hjem, griner Line.

LÆS OGSÅ: Nick Zitouni: Sådan har jeg det i dag

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.