Husker du? Det første afsnit af 'Familien fra Bryggen'

Det er næsten ikke til at forstå, hvor meget familien har ændret sig, siden de for første gang var på tv.

Den 12. sæson af 'Familien fra Bryggen' er netop startet, men kan I huske, hvordan det hele begyndte? Det var den 14. september 2011, at det første afsnit af serien indtog de danske tv-skærme. Dengang var Mikkel Kessler med, Moppers hund hed Lulu, og Geggo var bartender.

Når man ser det første afsnit af programmet, så er det slet ikke til at forstå, hvor meget den skøre familie har ændret sig over de seneste seks år, hvor livet er blevet vendt op og ned for dem.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt

Mopper har siden da haft yderligere to hunde, og sidste år i november gik hun desværre bort efter kort tids sygdom. Linse har fået lavet brysterne mindre, har skrevet tre bøger og turnerer landet rundt med sine talkshows. Derudover er hun blevet mormor, Geggo, som nok er den, der har forandret sig mest over de seneste seks år, er nemlig blevet mor og har fundet sit livs kærlighed i Cengiz, som hun også har sin egen skønhedssalon sammen med.

Nu er  familien nogle af Danmarks største kendisser, og noget tyder på, at de næste år også bliver begivenhedsrige for den populære Brygge-klan. Der venter nemlig bryllup hos både Geggo og Mikkel, som dog ikke er en del af serien længere, og så vil Geggo og Cengiz gerne udvide både familien og forretningen. Så er der kun tilbage at håbe på, at familien vil lade os alle følge med i mange år frem på tv-skærmene.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi vil flytte til udlandet

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Få et smugkig på den første sæson herunder, og se hele afsnittet på Viafree.

 

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe skal der gå, før Alba bliver storesøster

LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.