Husker du de tidligere 'Paradise'-finaler? Se dem her

I dag er der finale på 'Paradise'. Se eller gense de tidligere finaler her.

I dag er det både første gang og 19. gang, at der er finalefest på 'Paradise'. 'Paradise Hotel' har eksisteret i 18 sæsoner, men det er første sæson med det nye 'Paradise'.

Kan du huske, hvordan de første 18 sæsoner gik? Ellers gense nogle af dem herunder.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig på grund af depression

Sidste år var der stor finale for 18. gang på 'Paradise Hotel'. Her løb Sille og David med sejren. Og selvom de to var tæt på at være kærester, tog David fusen på Sille ved de 500.000 kroner, hvor han kastede kuglen og løb med alle pengene.

Senere kom de frem, at han ville dele pengene med Sille alligevel, men den dag i dag har Sille stadig ikke fået én krone.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sille bryder sammen til finalefesten på sæson 18 af 'Paradise Hotel'.

Forrige år var det Anne-Sofie Krab og Nikolaj Hvidman, der kunne kalde sig vindere af 'Paradise Hotel' sæson 17. Men til den velkendte troskabsprøve, hvor parret skridt for skridt skulle gå sammen frem mod 500.000 kroner, vælger Anne-Sofie til Nikolajs store overraskelse at kaste kuglen allerede ved 200.000 kroner, og Nikolaj gik fra hotellet med 0 kroner.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Nicklaes var utro med 'Paradise'-babe

Til gengæld blev Léa Voisin lykkelig, for hun fik nemlig de resterende 300.000 kroner, da hun var udvalgt af Anne-Sofie til at få resten, hvis hun smed kuglen, hvilket var det helt store tvist det år.

LÆS OGSÅ: Efter troskabstesten: Det skete, da kameraerne slukkede

Se finalen fra sæson 17 herunder:

Se finalen fra sæson 16 herunder:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe efter exit: Jeg er blevet en bedre version af mig selv

Der har været finale på 'Paradise Hotel' 15 gange tidligere, men kan du huske de tidligere finalehøjdepunkter? Se eller gense finalen fra 2007-2021 herunder:

LÆS OGSÅ: Grædende Amalie: Jeg bliver mobbet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit