HOT: 'Paradise'-babe er ikke længere single

'Paradise'-finalisten Sandra fra sæson 9 har fundet kærligheden.

Sandra og kæresten Morteza (Foto: Privat)
Sandra og kæresten Morteza (Foto: Privat)

21-årige Sandra 'Kassandra Gold' Rud Gaasedal, som vi kender fra 'Paradise Hotel' og 'Et ton cash', har fået sig en kæreste. Og hun er mere forelsket end nogensinde før.

- Morteza og jeg begyndte at ses i slutningen af sidste år. Han bor i Ribe, men kom meget til Esbjerg, hvor jeg bor, og her mødte vi så hinanden en del gange og lærte hinanden at kende, fortæller Sandra og fortsætter:

- For to måneder siden blev vi så officielt kærester. Han er den sødeste og dejligste mand, som jeg kender, og jeg har det virkelig sjovt med ham og føler mig helt tilpas med ham. Jeg har aldrig haft det sådan før, så det er virkelig dejligt.

LÆS OGSÅ: Sandra: Jeg havde aldrig smidt kuglen

Vil elske at bo med ham

Sandra og Morteza bor stadigvæk i hver deres by, men måske fremtiden vil ændre på dette.

- Jeg ville kun elske at bo med ham, for vi er alligevel sammen nærmest hele tiden. Men det afhænger meget af, hvad fremtiden vil bringe i forhold til, hvilken skole jeg kommer til at gå på og sådan noget, fortæller Sandra og tilføjer:

- Men vi er som sagt alligevel sammen rigtig tit, og enten sover han her, eller jeg tager med ned til ham og sover.

Sandra og Morteza er netop kommet hjem efter en romantisk-ferie på Cypern.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandra jubler: Jeg har bestået køreprøven

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.