HOT NEWS: Ung mor har født barn nummer tre

Parret er blevet forældre for tredje gang.

Catelynn og Tyler Baltierra fra MTV-serien ‘Teen Mom’ var lykkelige, da de sidste år afslørede, at de skulle være forældre igen - selv om det ikke var planlagt. Og nu er lykken bestemt ikke blevet mindre.

Torsdag morgen klokken 09:24 kom datteren nemlig til verden. Hun var sund og rask og målte 50 centimeter og vejede 2834 gram. Det afslører Tyler på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter rygter om vold og misbrug: Kærligheden brast for ung mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

- Hun er her, og jeg er forelsket, skriver Tyler på det sociale medie.

I 'Teen Mom' havde parret tidligere fortalt, at datteren ville få navnet Tezlee, men den beslutning har de ændret. I stedet hedder hun nu Vaeda Luma.

26-årige Catelynn og Tyler, der blev gift i 2015, havde i forvejen to børn sammen. I forbindelse med ’16 and Pregnant’ og siden ‘Teen Mom’ fik de datteren Carly, som de i 2009 bortadopterede, fordi de ikke følte sig helt klar til at være forældre og give datteren det liv, hun fortjente. For fire år siden fik de datteren Novalee, og nu har de altså igen en nyfødt i huset.

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg efter abort

 
Vis dette opslag på Instagram
 

She’s here & I’m in love! ???

Et opslag delt af Tyler Baltierra (@tylerbaltierramtv) den

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par går fra hinanden: Jeg må ikke få skønhedsoperationer