Foto: Janus Nielsen / Kanal 4
Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet

En måned efter fødslen af sit tredje barn, deler den unge mor nu endnu en glædelig nyhed.

De lykkelige begivenheder vil ingen ende tage for Malene Bowman fra 'De unge mødre'. For godt en måned siden kom hendes tredje barn, sønnen Milo Elliot, til verden ved en sand drømmefødsel, og på selveste Lucia aftenen blev babyboblen endnu mere rosenrød, da kæresten Mikal gik på knæ og friede til hende, det afslører hun på sin Instagram-profil med et billede af den fine ring, som kan ses nederst i artiklen.

- Imens jeg var oppe og putte pigerne, havde Mikal tændt stearinlys i stuen, skrevet et brev med søde ord på og lagt en rose på bordet, hvor der stod en fin lille gave ved siden af. Efter jeg havde læst brevet, gik han på knæ. Mit første svar var, at æsken jo skulle være åben, så det var helt forkert, fortæller Malene med et grin - efterfølgende sagde hun dog ja.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor holdte vi brylluppet hemmeligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Malene fortælle, hvorfor hun gik fra børnenes far.

LÆS OGSÅ: Derfor mangler Malene i ‘De unge mødre’

Drømmebryllup er lagt på hylden

Malene og Mikal havde snakket om at blive gift i et stykke tid, så det kom ikke helt bag på hende, at han friede, men hun havde regnet med, at han ville gøre det juleaften, så han tog alligevel fusen lidt på sin kommende kone. Selvom det kun er to dage, siden han var på knæ, så er der allerede godt gang i bryllupsplanerne.

- Vi har talt om den sidste måneds tid at blive gift når Milo skulle døbes. Vores plan var egentlig at få ham navngivet i første omgang, da babyer jo skal have et navn, inden de fylder 6 måneder, og så holde sommerbryllup/dåb. Men nu må vi se, hvordan det bliver, fortæller Malene og fortsætter:

- Det hele skal også lige hænge sammen økonomisk, for det er jo ikke helt billigt med sådan et bryllup, selvom vi er helt enige om, at det skal holdes så billigt som muligt, så drømmen om et stort prinsesse bryllup er lagt på hylden.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor holdte vi brylluppet hemmeligt

Ringen er af guld og har fem sten i, så man kunne foranlediges til at tro, at der er noget symbolsk over ringen, fordi de nu er en familie på fem - men det er faktisk helt tilfældigt, forklarer Malene. For Mikal har bare valgt den ring, han fandt smukkest, og heldigvis er Malene helt enig.

- Jeg synes den er så smuk! Jeg elsker at den er så fin og enkel. Det har han gjort helt perfekt, fastslår hun.

Malene har døtrene Melia og Milla fra et tidligere forhold, men Mikal har taget begge pigerne til sig, og parret er fælles om alle tre børn, har Malene tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed