HOT NEWS: Tredje sæson 'Boligkøb i blinde' på vej

Allerede nu kan vi glæde os til endnu en sæson 'Boligkøb i blinde' i det nye år.

Tirsdag aften løb sæsonafslutningen af 'Boligkøb i blinde' over skærmen på TV3. I denne sæson har vi fulgt fem par, men heldigvis er det ikke slut med programmet efter disse fem afsnit. Allerede nu ligger det nemlig fast, at der kommer en tredje sæson af programmet.

- Vi laver både til en anden og tredje sæson af programmet nu her i 2018. Så vi laver 12 afsnit, men så er der så kun fem af dem, der bliver vist nu, og de resterende syv bliver så vist i det nye år, afslører Camilla Ottesen, der er vært på programmet.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise åbner op om barn nummer 4

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

- Der har været rigtig rigtig mange ansøgninger til programmet i denne omgang. Nu da folk havde set, hvor godt det gik i sæson ét, var der lidt flere, der havde modet med sig i runde to, fortsætter hun og fortæller nærmere om, hvordan udvælgelsesprocessen har fungeret:

- De bliver udvalgt efter, at vi gerne vil rundt i landet, så alle afsnittene ikke er optaget i samme område. Så vi har cirka halvdelen på Sjælland og halvdelen på Fyn og Jylland. Derudover er det noget med at udvælge udfra at se på budgetter og områder. Hvis et par for eksempel gerne vil blive på Frederiksberg og kun har tre millioner, så ved vi, at det ikke rigtig kan lade sig gøre at hjælpe dem. Så der er også nogle cases, hvor vi ved, at vi aldrig vil kunne løfte opgaven. Så der er mange ting i en castingproces. Det handler selvfølgelig også om, hvorvidt personerne passer ind i et tv-program. Kan de lide at være på tv? én ting er at melde sig til, men de skal jo også kunne lide at blive filmet og lade folk komme tæt på.

Hvis du ikke fik set sæsonafslutningen af 'Boligkøb i blinde', kan du se afsnittet på Viaplay og Viafree.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem