HOT NEWS: 'Singleliv'-stjerne forlovet

Kæresten har været på knæ, og derfor skal 'Singleliv'-deltageren snart giftes.

Michella Evers, 29, formåede ikke at finde kærligheden, da hun deltog i Kanal 4-programmet 'Singleliv', men det er langt fra noget, der går hende på den dag i dag. Hun har nemlig fundet den på egen hånd.

Det seneste år har hun været kærester med 41-årige Jurstinne, og kærligheden er blomstret så meget for parret, at de nu skal giftes. Det afslører den lykkelige realitystjerne over for Realityportalen.dk.

- Jeg er meget glad. Vi har faktisk kun været kærester i et år, men med alt hvad vi måtte igennem af modstand fra eks'er og andre mennesker, der ville splitte os ad, føles det som om, at vi to kan klare alt, fortæller den lykkelige Michella.

LÆS OGSÅ: Forlovet reality-par planlægger barn nummer to

Kæresten på knæ

Michella har nu fået en ring på sin finger og kan se frem til parrets bryllup næste år. (Foto: Privat)
Michella har nu fået en ring på sin finger og kan se frem til parrets bryllup næste år. (Foto: Privat)

Parret har været forlovet siden 18. maj, hvor Jurstinne gik på knæ midt på køkkengulvet, men indtil nu har de holdt det for dem selv og deres nærmeste. Og frieriet kom som en stor overraskelse for Michella.

- Min kæreste har altid haft den indstilling, at gift var noget, man tog for ikke at blive det - lige indtil hun mødte mig, fortæller hun med et grin.

Men Michella fik altså ændret på holdningen hos Jurstinne, der i forvejen har en syvårige søn og en treårig datter. Og selv om Michella ellers altid har ønsket, at frieret skulle være helt specielt, så betød det intet for hende, da det først skete.

- Frieriet var ikke pladderromantisk. Det skete efter nogle drinks, hvor hun satte sig på knæ midt på køkkengulvet og sagde: "Skat, du er den eneste, der virkelig forstår mig, og den jeg er. Du mærker med det samme, hvis jeg har brug for dig, og jeg elsker det, du giver mig og mine børn".

- Og faktisk havde jeg altid tænkt, at mit frieri skulle være helt ekstraordinært, men da det kom ud af min kærestes mund, var alt andet ligegyldigt. For hende jeg elsker, ville dele resten af sit liv med mig, og det betød mere end noget andet, siger Michella.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har fundet kærligheden

Ikke hvidt kirkebryllup

Hvis alt går som planlagt, så siger parret ja til hinanden til august næste år.

- Vi ved ikke helt, om det bliver i kirken, da ingen af os er specielt religiøse. Vi elsker begge naturen, så måske det bliver ved en smuk sø med en masse grønt omkring os, fortæller Michella.

Mens det endnu ikke ligger helt fast, om det kommer til at foregå i kirken, så er der én ting, der er fastlagt.

- Ingen af os skal stå i hvidt. Vi elsker begge farver, så måske min kjole bliver nok pink, lilla eller turkis. Så på det plan skal jeg nok få den prinsessefølelse, jeg altid har drømt om. Jurstinne får et skræddersyet sæt på, men ikke kjole, slår hun fast.

Se billeder af parret i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-vinder afslører kønnet: Vi venter en …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.