Silas (Foto: Kanal 4)
Silas (Foto: Kanal 4)

HOT NEWS: Silas Holst springer ud som forsanger i nyt band

Danser, musicalstjerne, regnbue-far og burgerbar-ejer.

Det er ikke så få ting, danseren Silas Holst de seneste år har kunnet føje til sit CV, og nu kaster den modige dansemus sig også ud i at starte et band. Det afslører han i et nyt indlæg på sin blog.

I indlægget opdaterer Silas Holst sine fans på, hvad han har brugt sin tid på på det seneste, og til sidst i indlægget afslører performeren altså, at han nu også kan kalde sig forsanger.

- Samtidig har jeg også fået mig et orkester, hvilket er noget, jeg har drømt om længe. Et rigtigt festorkester, der spiller alt lige fra Gitte Hænning til Rick Astley, Otto Brandenburg til Tina Turner, lyder det i indlægget.

LÆS OGSÅ: WOW: Silas Holst i vildt vægttab

"Går all in"

Det er dog ikke første gang, Silas Holst stiller op som forsanger. Tilbage i juni sprang sangeren ud med dansktop-bandet "Bjørn og ski' vær' me'et" ved en koncert på Damhuskroen.

Men nu har bandet ændret deres profil og navn, og tilsyneladende har de allerede en række koncerter i ærmet hen over julen.

- Vi er gået all in, og vi hedder "Silas Holst & The Flamingo Orchestra". I skriggul kalvekrøs og stofbeklædte lamper spiller vi op til fest, skriver Silas Holst.

Læs hele Silas Holsts indlæg HER

SE BILLEDERNE: Stolt Silas Holst fejrer datterens fødselsdag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.