Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)
Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Silas Holst bekræfter forhold til 'Paradise'-hunk

Endelig er det officielt, at Silas Holst danner par med en tidligere paradiso.

I dag kan den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Nicolai Schwartz fejre sin 32-års fødselsdag, men det er ikke det eneste, han fejrer. I dag fejrer han også sin nye kærlighed, som nu er helt officiel. På Instagram har både Nicolai og 'Vild med dans'-hunken Silas Holst offentliggjort forholdet, som for første gang kom frem tilbage i januar måned.

Silas Holst har kastet sin kærlighed på Nicolai Schwartz. (Foto: Sisse Stroyer)
Silas Holst har kastet sin kærlighed på Nicolai Schwartz. (Foto: Sisse Stroyer)

- Glæder mig til at fejre min fødselsdag med min dejlige kæreste og alle mine venner om lidt, skriver Nicolai til en video af de to med nogle hjerter rundt om ansigterne, mens Silas offentliggør forholdet med et billede af de to og ordene:

- Idag har denne flotte mand (altså ham til højre!) fødselsdag!!! Det - plus kærligheden - skal fejres...!!

LÆS OGSÅ: Louise Mahnkopf: Derfor valgte jeg at få barn med Silas og Johannes

GALLERI: Se 'Paradise'-Nicolais store forvandling

Nicolai: Jeg er smask forelsket

Meget tyder på, at forholdet har stået på i flere måneder, men da Realityportalen fanger Nicolai ønsker han ikke at uddybe, hvordan parret mødtes, eller hvor længe, de har været sammen.

- Kan kun sige, at jeg er smask forelsket og ikke andet, lyder det med et smil.

Det var lidt af en bombe, da Silas Holst og Johannes Nymark i december annoncerede deres skilsmisse efter 8 års forhold. De to har sammen med Louise Mahnkopf datteren Maggie My fra 2014, sønnen Bob Jones fra januar 2017. Sidst på året gik forholdet mellem de to fædre dog i stykker, og Johannes fandt kærligheden på ny kort efter.

Nu har Silas dog også fundet en ny mand i sit liv, og i aften står den altså på fest, ligesom den gjorde i går, hvor Nicolai holdt før-fødselsdag. Silas og Nicolai fortsætter fejringen af Nicolai og kærligheden i morgen, hvor de tager på en romantisk ferie til Paris sammen, det fremgår af deres Instagram-profiler.

'Paradise'-Nicolai: Dennis Knudsen gjorde mig fed

LÆS OGSÅ: Silas Holst har fået børnene tatoveret

LÆS OGSÅ: Silas Holst åbner op om skilsmisse: Nu skal huset sælges