Den tidligere 'Paradise'-deltager Steffan Bak og Julie von Lyck fra 'For lækker til love', 'Paradise Hotel' og 'Divaer i junglen'  (Foto: Privat).
Den tidligere 'Paradise'-deltager Steffan Bak og Julie von Lyck fra 'For lækker til love', 'Paradise Hotel' og 'Divaer i junglen' (Foto: Privat).

HOT NEWS: Realitypar skal giftes

Den smukke 'For lækker til love'-babe kan fejre fødselsdag og forlovelse i dag.

I dag kan realitybabe og blogger Julie von Lyck, som er kendt fra 'For lækker til love' og 'Divaer i junglen', fejre sin 30 års fødselsdag, men på sin sidste dag i 20'erne fik hun sit livs overraskelse under fødselsdagsfejringen med sin og 'Paradise Hotel'-kæresten Steffan Baks familier, da han pludselig gik på knæ.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: 'De unge mødre'-stjerne gravid igen

- Det er ingen sag at ramme det skarpe hjørne, når man er blevet fejret hele weeekenden og i dag blev overrasket af manden i mit liv, der i dag valgte at gå på knæ og fri til mig med den smukkeste ring foran min og hans familie. Det kom som det største chok og vildeste overraskelse, og jeg sagde selvfølgelig JA!! Elsker dig for evigt min skat, skriver Julie på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Parret har været sammen i næsten syv år, og der er altså intet, der tyder på, at de to har ramt den velkendte syvårs krise, som ellers bliver mange pars endeligt.

Tidligere på måneden afslørede Julie på sin blog, at de to har købt deres drømmehjem i smilets by, Aarhus, som de overtager 1. november, og nu er der altså også udsigt til et bryllup i fremtiden. Mon det næste skridt bliver babyfødder i det nye hjem?

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt