HOT NEWS: Realitybabe venter sit første barn

Hun er datter af to danske entertainere, som nu kan glæde sig over at skulle være bedsteforældre til deres første barnebarn.

24-årige Camilla Sofie Dalsgaard, datter af Michael Monetz og danser Sofie Dalsgaard, venter sit første barn, det skriver Amalie Szigethy i dag på sin blog.

-Ja, så kunne jeg ikke vente mere, jeg bliver nødt til at lave et blogindlæg om, at min bedste veninde er gravid. Det er slet ikke til at forstå! Jeg er simpelhen så glad på hendes vegne, skriver Amalie på bloggen.

Camilla er både sanger, danser og skuespiller. Hun medvirkede blandt andet i TV3-programmet 'Familien fra Holtewood', som blev vist tilbage i 2012.

LÆS OGSÅ: Camilla Sofie Dalsgaard: Planer om familieforøgelse

Meget forelsket

Da Realityportalen talte med Camilla og kæresten Anders tilbage i 2012, var de lige flyttet sammen i Holte og meget forelsket.

-Anders og jeg er jo flyttet til Holte. Det går virkelig godt. Vi nyder livet, hinanden og vores elskede lille hund, Zoey. Vi er stadig så forelsket, udtalte Camilla dengang.

Parret har holdt ved lige siden, og på nuværende tidspunkt er Camilla godt tre måneder henne og kan derfor forvente at skulle føde til oktober.

LÆS OGSÅ: WOW: Michael Monetz er blevet kæmpestor

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser