HOT NEWS: Reality-hunk er med i 'Kærlighed ved første hik'

Uhh, en kendt og meget festglad fyr fra blandt andet reality-verdenen kaster sig nu ud i en ny karriere.

Inden længe får 'Forsidefruerne'-Gunnvørs on/off-kæreste Oliver Bjerrehuus sin skuespillerdebut i rollen som playboy og bejler til Sofie Lassen-Kahlkes Anja i 'Kærlighed ved første hik! - The musical'.

Det betyder, at han ikke kun skal lære at spille skuespil, men også at danse og synge! 'Kærlighed ved første hik! - The musical' spiller han playboyen Topper, der bejler til voksne Anja. Han er en vaskeægte luksushippie med en hang til tantra-yoga, eksotiske tatoveringer og en stor svaghed for Anja i skikkelse af Sofie Lassen-Kahlke, og Oliver Bjerrehuus var ikke i tvivl om, at han skulle sige ja til rollen.

- Jeg har sagt ja, fordi jeg synes, at det er mega spændende, og jeg er meget beæret over at være blevet spurgt. Jeg synes, at det er en rigtig spændende udfordring, og jeg er glad over, at det er lykkes mig at tage min karriere derhen efter mit modelarbejde, mit reklametv og min tv-karriere, fortæller han og fortsætter:

- Den største udfordring bliver at synge. Jeg tror, at der er to mennesker på planeten, der ikke lærer at synge, og det er mig og min mor. Men jeg er allerede gået i gang med at øve mig i et studie, og min stemme gruer mig forfærdeligt meget. Men jeg er i fuld gang med træningen, og jeg har mange venner, som laver musik. Jeg spiller også selv på både bas og guitar og skriver stemmer til de folk, jeg arbejder med, så det er ikke ukendt for mig. Men hver gang jeg selv synger, tænker jeg bare ”hold da kæft hvor lyder det bare dårligt”.

Selvom Oliver ikke har erfaring med at synge, så er han vild med historien i 'Kærlighed ved første hik', som han på ganske oldschool vis kun har læst i bogform og aldrig har set på film, men det har han planer om at gøre snart, forsikrer han og understreger, at det er en drøm, der går i opfyldelse med den her rolle.

LÆS OGSÅ: Gunnvør har mistet troen på Oliver Bjerrehuus

LÆS OGSÅ: Her er hele Gunnvør og Olivers kærlighedshistorie

To unge stortalenter som Anja og Viktor

I efteråret blev det offentliggjort, at Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som de nu cirka 40-årige Anja og Viktor, når Langkjær Entertainment og Live Nation den 20. september har premiere på 'Kærlighed ved første hik! - The musical' i Tivolis Koncertsal og derefter er på turné rundt i landet.  I dag kan arrangørerne præsentere yderligere tre af de centrale skuespillere i forestillingen.

Udover Oliver Bjerrehuus er det også lykkedes at finde to unge kæmpetalenter, der skal spille de store roller som de unge udgaver af Danmarks mest populære kærestepar. Flere hundrede unge talenter har været til audition, og nu er valget faldet på Nicolai Jensen som Viktor og Anna Clara Sachs Leschly som Anja.

Nicolai er 27 år og studerer Interaktivt Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har kun begrænset skuespillererfaring, senest i et par ungdomsteaterforestillinger for 10 år siden i Kalundborg, men han overbeviste instruktør Peter Langdal og hele dommerpanelet om, at han var den helt rigtige til rollen.

23-årige Anna Clara Sachs Leschly klarede den gennem nåleøjet og har fået rollen som unge Anja. Anna Clara har elsket teater og musik, siden hun var lille. Hun har haft mindre roller i film som 'Askepop – The Movie', 'Familien Gregersen', 'Krummerne – Så er det jul igen', 'Karla og Katrine', 'Bora Bora' samt DR1 s dramaserie 'Ørnen', og med rollen som Anja er hun klar til sin første deciderede hovedrolle.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

Om musicalen

I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor. Nu kommer musicalen om hele Danmarks yndlingspar. En ny, dansk supersjov, superromantisk og supermusikalsk popkomedie baseret på Regnar Grastens biografhit og Dennis Jürgensens populære roman. Forestillingen tegner allerede nu til at blive en kæmpesucces med hele 60.000 billetter i forsalg.

Genoplev den kendte og elskede historie om den allerførste svære og vidunderlige kærlighed – nu i en spektakulær og romantisk musical. Oplev, hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byde den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på Mølleåen alligevel åbner Anjas dybe, mørkebrune øjne for den generte og klodsede Viktors kvaliteter.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen ramt af hjerneblødning

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.

Hver for sig drømmer Anja og Viktor sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Forestillingens musikside baseres på Innocent Bloods film soundtrack, indeholdende gyldne hits fra senhalvfemserne som ’Den første gang’, ’Min helt alene’ og ’I nat står tiden stille’, der nu relanceres til musicalversionen. Filmmusikken krydres med store danske 80’er og 90’er hits. Innocent Blood står selv på scenen og spiller live til alle forestillinger.

Udover Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke medvirker også gamle kendinge som Joachim Knop og Karl Bille.

Læs mere om 'Kærlighed ved første hik! - The musical' på www.hikmusical.dk

LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt