Reality Awards i 2017 er den eneste gang, Pernille Nygaard har vist Mikkel frem offentligt (Foto: Janus Nielsen)
Reality Awards i 2017 er den eneste gang, Pernille Nygaard har vist Mikkel frem offentligt (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Pernille Nygaard skal giftes

Reality-baben afslører, at hun er blevet forlovet med kæresten Mikkel, som hun har dannet par med siden januar.

Til Reality Awards i februar dukkede reality-baben Pernille Nygaard op på den røde løber sammen med sin nye kæreste - den seks år yngre Mikkel Nielsen. Parret har mødt hinanden på jurastudiet og har officielt været kærester siden den 12. januar 2017.

Det er dog sidenhen gået stærkt mellem parret, der allerede få uger efter Reality Awards blev forlovede. Det afslører Pernille dog først nu.

- Mikkel gik på knæ og friede i vores lejlighed den 27. februar, og jeg sagde ja. Vi har bare holdt det hemmeligt, eftersom jeg jo førhen har joket en del på min Facebook med, at jeg skulle giftes. Den her gang er det dog for alvor, da jeg oprigtigt elsker min kæreste utrolig højt. Jeg glæder mig til resten af mit liv med ham, og endelig har jeg lyst til at få flere børn, fortæller en glad Pernille, der regner med at brylluppet skal holdes i år 2020.

- Før jeg mødte Mikkel, var jeg ret sikker på, at jeg ikke skulle have hus, giftes og have flere børn, men nu vil jeg det hele. Vi er begge blevet meget ændret, efter vi har fundet hinanden. Det føles bare så rigtigt med os. Jeg ved, at vi skal være sammen resten af livet. Vi venter dog et par år med at få børn, da vi lige skal være færdige med vores uddannelser først, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes

Kigger på hus

25-årige Pernille erkender, at det er gået ret stærkt mellem hun og Mikkel. Hun føler dog, at det er meget rigtigt mellem dem, og derfor er de i øjeblikket også igang med at se på hus sammen.

- Vi kigger på hus i Frederikshavn, som er min hjemby. Vi har allerede været ude at se på flere, men man skal jo tænke en masse igennem, før man bare køber et hus, fortæller Pernille, der i øjeblikket bor sammen med Mikkel i en lejlighed i Aalborg.

- Det er klart billigere at købe et hus end at smide en masse penge ud af vinduet hver måned til en leje lejlighed. Heldigvis har vi begge job ved siden af vores SU, og vi har begge været gode til at spare op, forklarer Pernille i forhold til at have råd til at købe et hus.

Se billeder af Pernille og Mikkel samt parrets forlovelsesringe øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard tilbage på singlemarkedet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Pernille er blevet forlovet

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard og kæresten: Vi flytter sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.