HOT NEWS! 'Paradise'-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde

Selvom paradisoen normalt har svært ved at sænke paraderne, så er det lykkedes veninden Amanda at stjæle hendes hjerte.

Julie Bischoff har aldrig lagt skjul på, at kærligheden til tider har været en stor mundfuld for hende at kapere. Af samme grund har hun i perioder holdt sig helt ude af forhold og relationer af den forpligtende slags. Men nu har den 23-årige realitybabe endelig sænket paraderne, og det er ingen andre end hendes gode veninde Amanda, der har vækket Julies tro på kærlighed til livs.

- Amanda har jeg været veninder med i 12 år, og nu er vi officielt kærester, fortæller en storsmilende Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Selvom den 22-årige Amanda, som til dagligt arbejder med udviklingshæmmede, længe har været åben omkring sin seksualitet, lå det ikke i kortene, at de to skulle være andet end veninder.

- Vi har altid været gode veninder, men der har aldrig været mere i det. Og da jeg sprang ud som biseksuel, havde Amanda en kæreste, så jeg har bare aldrig rigtigt set mig selv sammen med Amanda på den måde, fortæller Julie og fortsætter:

- Men så blev hun single og flyttede tilbage til Slagelse, hvor jeg bor, efter at have boet i København, og så skete det.

Amanda holder godt fast i 22-årige Amanda, som hun i dag kan kalde sin kæreste (Foto: Privat)
Amanda holder godt fast i 22-årige Amanda, som hun i dag kan kalde sin kæreste (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe vil ændre usund kvindekultur: Det bunder i jalousi

Julie kom krybende tilbage

Selvom parret i dag officielt kan kalde sig kærester, så har det ikke været nogen dans på roser at nå dertil. Da tingene begyndte at blive seriøse, trak Julie sig langsomt, inden hun måtte erkende, at det var Amanda, hun ville have.

- Det har været lidt op og ned for mit vedkommende, fordi jeg har svært ved følelser. Og så har jeg mega meget om ørerne, så jeg kommer rigtig hurtigt til at føle mig som et rigtig dårligt menneske, fordi jeg ikke har den samme tid og energi til at give hende, som hun har til at give mig. Så jeg trak mig lidt. Men det føltes slet ikke rigtigt, så jeg var meget hurtigt tilbage og sige undskyld, fortæller Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! 'Ex on the Beach'-hunk har fået dame på

Siden da har parret officielt været kærester, og tingene har været dejligt ligetil.

- Vi har jo mødt hinandens familier for tusinde år siden, så der har ikke været nogle stadier at skulle igennem, og alt er bare virkelig nemt, fortælle 'Paradise'-baben.

I fremtiden er drømmen at danne rammerne for en lille familie i et stort hus uden for byen. Hvis det står til Julie, må Amanda hellere end gerne flytte med, og så skal der være plads til en volvo og en baby.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin flytter sammen