(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Miss Paradise-vinder er gravid

En tidligere 'Paradise'-babe bliver mor til sommer.

Tilbage i november kunne den smukke Jasmin Melina Rendbæk fra 'Paradise Hotel' sæson 13 afsløre, at en sød fyr for alvor havde slået benene væk under hende, nemlig den 29-årige håndboldspiller Fredrik Schilling, der spiller i Aarhus.

Den 22-årige Miss Paradsie var dog meget fåmælt om deres forhold, men i januar kunne hun afsløre, at Fredrik var flyttet fra Aarhus til Silkeborg, hvor de sammen havde fundet en lejlighed.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe fødte hjemme i sofaen: Nu taler hun ud om lynfødsel

Nu kan Jasmin dog løfte sløret for endnu en nyhed for parret:

Smukke Jasmin venter sit første barn til juli (Foto: Privat)
Smukke Jasmin venter sit første barn til juli (Foto: Privat)

- I slutningen af juli bliver vi forældre. Det var ikke noget, vi som sådan havde planlagt, men så snart vi fandt ud af det, blev vi det samme meget lykkelige over den glædelige nyhed og var slet ikke i tvivl om, hvorvidt vi skulle have barnet. Det er virkelig fantastisk, og vi glæder os bare så meget til, at den lille ny kommer til verden. Vi har for nyligt fået kønnet at vide, men det er noget, vi gerne vil holde privat.  afslører en lykkelig Jasmin til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om kæreste-rygter

- Vi fandt ud af det tilbage i november, så det er noget, vi har gået og holdt hemmeligt, men vores venner og familie ved det godt. Jeg har døjet meget med kvalme, men lykkefølelsen har fyldt mest. Det kan slet ikke beskrives. Jeg har til gengæld ikke taget på endnu. Jeg vejer stadigvæk 50 kilo, som jeg hele tiden har gjort, men jeg tror bare, at min muskelmasse er blevet mindre, og så vejer det op med det, jeg har taget på i forbindelse med graviditeten. Der er en lille bule, men der er ikke så meget at se endnu.

Læs endnu mere om Jasmins graviditet på hendes blog HER.

UHH: Hvad sker der under lagnerne i aften på ‘Paradise’?

HOT NEWS: ‘Landmand’-par skal være forældre

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rasmus efter exit: Julie var ægte fan af Lenny