Mascha Vang sammen med sin kæreste, jægerpiloten Troels Krohn Deli. (Foto: Henrik Petersen).
Mascha Vang sammen med sin kæreste, jægerpiloten Troels Krohn Deli. (Foto: Henrik Petersen).

HOT NEWS: Mascha Vang skal være med i 'Vild med dans'

For første gang nogensinde har TV 2 taget en tidligere reality-deltager med i programmet.

Igennem 17 sæsoner har adskillige sportsstjerner, skuespillere, tv-værter og andre kendisser danset sig igennem 'Vild med dans', men der har aldrig nogensinde været en reality-deltager med i programmet. Det ændrer sig, når den 18. sæson får premiere 10. september.

LÆS OGSÅ: Her er deltagerne i 'Vild med dans' sæson 18

HER&NU og Realityportalen erfarer, at Mascha Vang er blandt nydanserne, når det populære danseprogram vender tilbage. Det vides endnu ikke, hvem Mascha skal danse med.

Mascha Vang indtog for første gang de danske tv-skærme i 2000, da hun deltog i 'Villa Medusa', men hun blev først for alvor kendt, da hun nåede hele vejen til finalen i den første sæson af 'Paradise Hotel' tilbage i 2005.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Siden har hun deltaget i en række tv-programmer, hvoraf en stor del er indenfor reality-genren. Hun har blandt andet været med 'Zulu Djævleræs', 'Min fede træner', 'Fangerne på fortet', 'Beauty Bosser' og 'Stjerner i trøjen'. Derudover har hun haft stor succes som blogger, influencer, iværksætter og senest som smykkedesigner. Mascha har konstant mange jern i ilden, og hun arbejder benhårdt for at nå sine mål, så det er ikke uden grund, at hun har været Danmarks mest googlede kvinde.

Mascha Vang har tidligere gæstet 'Vild med dans' studiet adskillige gange, hvor hun også har udtalt, at hun gerne selv ville deltage i programmet. Ifølge HER&NU og Realityportalens oplysninger går den drøm nu i opfyldelse. Der er i alt 12 par i den kommende sæson, og her er 7 kvindelige og fem mandlige nydansere, idet Claudia Rex får en kvindelig dansepartner.

Der er premiere på 'Vild med dans' sæson 18 d. 10. september på TV 2.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødselsdagsgave fra Troels