HOT NEWS: Mads Vad vender tilbage i 'Vild med dans'

Nu kan vi glæde os til at se den populære danser på skærmen igen.

Den 34-årige 'Vild med dans'-danser Mads Vad har medvirket i TV 2-programmet hvert år siden 2006 og vundet to gange. I år er han dog ikke med blandt danserne på skærmen, men han har haft en god grund til at melde afbud. Han og konen, Nana Strand, blev nemlig forældre til en lille søn tilbage i maj.

LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’

AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

-  Jeg har været med 13 år i træk og elsker programmet overalt i hele verden, men jeg har sammen med Nana mærket efter, og det rigtige er, at jeg melder fra denne gang. Jeg kan ikke holde tanken om at skulle være væk fra Nana og vores søn ud. Når ‘Vild med dans’ begynder, er han jo kun tre måneder, fortalte Mads til HER&NU tidligere i år.

- Jeg har talt med TV 2 og Mastiff, der står bag ‘Vild med dans’, og de kan sagtens forstå det. Jeg ville jo mentalt være væk i op til fire måneder, hvis jeg var med. I stedet holder jeg en lille pause for at være verdens bedste far, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter ‘Gift ved første blik’

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjerne ude af ‘Vild med dans’

Nu kan vi dog alligevel glæde os til et gensyn med Mads i 'Vild med dans':

- Når 'Vild med dans' knækker cancer på Det Kgl. Teater, byder vi på et gensyn med Mads Vad, Katrine Bonde og Marc Mariboe, afsløres det på 'Vild med dans'-Facebook-profilen.

Det bliver derfor kun en enkelt aften, den 25. oktober til det store Knæk Cancer-show, vi får Mads Vad at se i programmet. Her vil han skulle danse med en helt almindelig dansker, der på et tidspunkt har været ramt af kræft.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne får VILD tatovering

LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel