HOT NEWS: 'Kongerne'-stjerne skal være far

Den 23-årige Zebra og hans kæreste venter barn til vinter.

Tilbage i 2013 blev vi introduceret for den dengang 21-årige Glenn 'Zebra' Sander i 'Kongerne af Svendborg'. Han blev under optagelserne forelsket i Gritt, men efter ti måneder som kærester bristede kærligheden på grund af utroskab. I dag har Zebra dog atter fundet kærligheden.

- Jeg mødte Tine for et år siden på Langelandsfestivalen og har stort set været sammen i tykt og tyndt siden. Vi har nu boet i hus sammen i tre måneder tæt på Odense med vores tre katte og to dejlige hunde, siger Zebra.

- Tine og jeg har et solidt forhold, trods modgang. Og vi er faktisk i den situation, at Tine er blevet uventet gravid. Det kom lidt bag på os, og vi har været meget i tvivl om, hvad vi skulle gøre. Den hang lidt på mig, men efter meget overvejelse har vi valgt at beholde barnet.

LÆS OGSÅ: Zebra fra ’Kongerne’: Havde ikke planlagt at forelske sig i Svendborg

Har arbejdet som børnepasser

Selvom det kom som en pludselig overraskelse, at Zebra og Tine skal til at være forældre, føler den kommende far sig rustet til den store opgave.

Jeg har før arbejdet som børnepasser på både Island og i Australien, så jeg har kendskab til, hvad det kræver, og jeg føler helt klart, at det er nu det må være. Der er folk, der prøver at få et barn et helt liv, så hvorfor ikke gribe gaven, når man nu får muligheden, siger Zebra og tilføjer:  

- Min søster fik jo også et barn, mens 'Kongerne' blev optaget, så nu er det min tur. Jeg glæder mig rigtig meget, men selvfølgelig er man da nervøs overfor, hvordan det kommer til at forløbe sig.

LÆS OGSÅ: Ny Konge vil score Knaldperlens søster

Arbejder 60 timer om ugen

19-årige Tine er sat til at føde til februar. Indtil da knokler både Zebra og Tine på, da de begge har travle hverdage.

- Jeg er blevet udlært lager-og transportoperatør og kører til dagligt blomster for et firma. Jeg har altid meget travlt med at arbejde og arbejder omkring 50-60 timer hver uge. Heldigvis ligger mit arbejde her i nærheden, hvor vi bor, så det er dejligt, forklarer Zebra og slutter:

- Tine har netop afsluttet sin HF-uddannelse her i juni, og så var det, at vi for halvanden uge siden fandt ud af, at hun var gravid. Så nu starter hun på kosmetikeruddannelsen til august her i Odense, som det har været planlagt, og så må vi se tiden an.

Se billeder af Zebra, kæresten Tine og parrets fælles dyr øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Den nye konge: Derfor hedder jeg Zebra

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.