HOT NEWS: 'Kongerne'-Babs skal være mor

Et kæmpe eventyr venter for den tidligere fest-konge, som senere i år bliver mor for første gang.

Der er sket meget med Skou Christensen, siden hun for to år siden prydede skærmen og festede igennem i 'Kongerne' på Kanal 5 under kælenavnet Babs, men hendes største eventyr venter lige rundt om hjørnet.

CHOK: Medina er blevet single

Sarah er 14 uger henne og har allerede fået en fin lille mave (Foto: Privat)
Sarah er 14 uger henne og har allerede fået en fin lille mave (Foto: Privat)

Senere i år bliver tequilaflasker skiftet ud med sutteflasker, og diskoteksstøj bliver erstattet af babygråd. Sarah skal nemlig være mor, afslører hun her til aften på sin Facebook-profil, og overfor Realityportalen uddyber hun:

-  Jeg bliver mor til sommer. Så nu går tiden med at forberede mig på den bettes ankomst. Selvom det slet ikke var planlagt, at jeg skulle være mor nu, så er jeg helt sikker på, at der er en mening med alting, og det bliver uden tvivl min egen lille kærlighedsbaby, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg føler, jeg er så klar på at starte et helt nyt kapitel i mit liv, og jeg er allerede så forelsket i den lille.

Hun kender endnu ikke kønnet, men uanset hvad det bliver, så ville det være fantastisk på hver sin måde, understreger hun. Sarah ønsker ikke at fortælle om barnets far eller deres forhold.

LÆS OGSÅ: Babs har tabt sig 16 kilo

SE OGSÅ: Stine Kronborg viser ny tatovering

Se eller gense Babs i 'Kongerne' herunder:

Javascript:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.