HOT NEWS: 'Det perfekte match'-par flytter sammen

Kærligheden holdt for Monica og Nichlas, der nu får fælles adresse om en måneds tid.

Lykken var stor for tre måneder siden, da Monica og Nichlas fra 'Det perfekte match' stod frem og fortalte, at de var forblevet kærester efter programmet. Den lykke er bestemt ikke blevet mindre.

Derfor rykker Monica nu teltpælene op fra hjemmet i København og tager turen over broen for permanent at flytte hjem til Nichlas i Horsens. Det fortæller parret til Realityportalen.dk.

- Vi har valgt at flytte sammen - dels fordi afstanden var for stor, og så fordi alting bare er bedre, når vi er sammen. Vi har det så godt sammen, så det var et naturligt skridt, lyder det fra det lykkelige par.

LÆS OGSÅ: ’Det perfekte match’-par: Vi er stadig kærester

Monica og Nichlas er det perfekte match (Foto: Kanal4)
Monica og Nichlas er det perfekte match (Foto: Kanal4)

Måtte flytte landsdel

Det gav sig selv, at den ene var nødt til at forlade de vante omgivelser, hvis de to skulle forsøge lykken sammen. Og efter lidt diskussion frem og tilbage, faldt valget altså på Monica. Men det gør hende ikke noget.

- Jeg har det fint med at skulle til Jylland, men selvfølgelig er det lidt med blandede følelser, fordi jeg har været rigtig glad for mit arbejde og mine kollegaer. Jeg kommer også til at savne min familie og mine venner. Men nu er Horsens jo ikke længere væk end at jeg sagtens kan besøge dem, fortæller Monica.

Og Nichlas har det helt på samme måde, men han afviser dog ikke, at det bliver hans tur til at flytte landsdel senere i livet.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg kan blive i Jylland, fordi jeg trives i det, jeg laver. Det er selvfølgelig hårdt for Monica at skulle flytte fra alt, som hun kender, så vi må se om fremtiden også er Jylland, siger han.

LÆS OGSÅ: Didde afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Tænker ikke på børn og ægteskab

Selv om lykken er stor for det glade par, der altså fra den 1. juli skal dele adresse, så skal Monica hverken regne med at få en ring på fingeren eller høre lyden af barnegråd i den nærmeste fremtid.

- Vi er stadig unge og vil gerne nyde vores ungdom, så der er absolut ingen snak om børn og ægteskab på nuværende tidspunkt. Men jeg er da sikker på, at vores eventuelle børn vil blive pisse lækre, griner Nichlas.

Og det er helt fint for Monica.

- Børn og ægteskab er langt ude i fremtiden. Lige nu nyder vi hinanden, og det vi har. Men man flytter jo ikke sammen med en, hvis man ikke tror på en fremtid sammen, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.