Mieke. (Foto: Kanal 4)
Mieke. (Foto: Kanal 4)

HOT NEWS: 'De unge mødre'-stjerne er gravid igen

Den unge mor og kæresten kan snart kalde sig forældre til to.

Mieke Kuby har svært ved at få armene ned i disse dage, og det forstår man godt. 'De unge mødre'-deltageren er nemlig gravid, og senere i år bliver hun mor for anden gang. Det bekræfter den lykkelige unge mor over for Realityportalen.

- Vi har det fantastisk godt med, at vi skal være forældre igen. Det er helt vildt underligt! Altså, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig. Men samtidig er det bare det bedste, der kunne ske, jubler Mieke, der i dag er 8 + 6 uger henne i graviditeten.

Mieke fandt allerede tidligt ud af, at hun var gravid.

- Jeg tog en test, da min veninde Sine sagde til mig: “tag nu en test! Dine patter er jo gigantiske!” Jeg mente ikke, der var grund til det, da jeg ikke engang havde misset en menstruation endnu. Men jeg tog den alligevel, og den viste to streger meget hurtigt, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Mieke fortælle om det kortvarige brud, parret havde sidste år.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Vækkede kæresten

Som faste seere af 'De unge mødre' vil vide, så bor Miekes kæreste, Tikiri, i London. Derfor var han heller ikke sammen med den unge mor, da hun tog testen, men han var meget lykkelig, da Mieke ringede op og gav ham den glædelige nyhed.

- Jeg vækkede ham og viste ham testen. Han smilede bare fra øre til øre, fortæller den lykkelige unge mor.

Parret har længe kæmpet for at blive forældre til barn nummer to, selv om det ofte har været hårdt at være adskilt som forældre til ét barn. Tikiri har længe kæmpet for at komme til Danmark at bo, og forhåbentlig sker det inden alt for længe, så han kan se barn nummer to vokse op på daglig basis. Mieke ved dog ikke, hvornår det kommer til at ske.

- Jeg ved ingenting overhovedet omkring det der England/Danmark-fis. Jeg er træt af det, og jeg gider ikke sætte mig mere ind i det. Når det sker, så sker det, siger hun.

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering

Kaster op konstant

Den unge mor har stadig lang tid tilbage af graviditeten, men forhåbentlig bliver alle ni måneder ikke som de første små ni uger.

- Jeg har det ad helvedes til. Jeg kaster op konstant, og jeg kan ikke sove, siger hun og fortæller, at hun også havde det dårligt, da hun var gravid første gang.

- Med Phoenix kastede jeg op helt til uge 14. Dog kunne jeg godt sove om natten dengang, lyder det fra Mieke.

Forhåbentlig går det snart over, så 'De unge mødre'-deltageren for alvor kan begynde at se frem til at blive mor for anden gang.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange