Foto: Privat
Foto: Privat

HOT NEWS: Bypigen deltager i sexprogram

Juliane Axen og hendes forlovede skal begge være med i nyt tv-program. Parret har nemlig sagt ja til at medvirke i sexprogrammet 'Sex, Lai og Mie'.

Snart er Juliane Axen igen at se på de danske tv-skærme. Tilbage i 2012 så vi hende jagte kærligheden i programmet 'Bypiger søger bonderøve'. Kærlighedsjagten fik dog en ende, og i december 2014 blev Juliane forlovet med sit livs kærlighed. Nu deltager parret sammen i programmet 'Sex, Lai og Mie'.

Juliane og kæresten Dino. Foto: Privat
Juliane og kæresten Dino. Foto: Privat

- Vi blev kontaktet af en caster, der spurgte, om vi ville komme til casting. Det gjorde vi så og kom med, da vi syntes, at det lød som et spændende program, der kunne pleje vores forhold, siger Juliane til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?

Grænseoverskridende øvelser

Den 35-årige Juliane og den et år ældre kæreste, Dino Sørensen, blev under optagelserne klar over, at deres deltagelse i programmet både betød udfordrende og grænseoverskridende oplevelser.

- De øvelser, som vi skulle lave i programmet, var vi ikke særlig vilde med. Lai og Mie forklarede dem til os, og så skulle vi udføre dem. Men vi syntes, at det blev meget opstillet. Det var ret udfordrende, forklarer Juliane.

Parret har endnu ikke selv fået lov at se afsnittet, som de medvirker i, så de er meget spændte på, hvordan de kommer til at blive fremstillet på skærmen.

LÆS OGSÅ: Lai og Mie: Tv-program satte gang i sexlivet

Fik hjælp til problem i forholdet

Juliane og Dino får i 'Sex, Lai og Mie' hjælp til deres problem i forholdet, og der forsøges at finde en måde at bearbejde det på. Det har været meget givende for parrets kærlighedsliv.

- Vores problem handler om at huske hinanden i hverdagen. Så Lai og Mie hjalp os med at få mere passion i hverdagen, fortæller Juliane og fortsætter:

- Vi har fået mere fokus på vores forhold og er blevet bedre til lige at stoppe op i en travl hverdag og huske hinanden på, at vi skal huske hinanden. Det er det vigtigste for at bevare et godt forhold.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke: Sex var klamt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.